Някои неща е по-добре да си останат в миналото –

...
Някои неща е по-добре да си останат в миналото –
Коментари Харесай

Трендовете, които не трябва да се връщат! Изскубаните вежди, push-up сутиените и още

Някои неща е по-добре да си останат в предишното – гимназията, някогашните ни, идващите пет тренда. Ето кои фешън и козметични решения не бихме повторили през днешния ден:

Push-up сутиените

Модата и средновековните принадлежности за мъчениe намират пресечна точка в една движимост: push-up сутиените. Става дума за това долни дрехи с дебели подплънки, чиято цел (на теория) бе да трансформира всяко момиче в Памела Андерсън. Реалността обаче постоянно се оказваше сплескан бюст и забиващи се в ребрата железни банели… Не, благодаря! Радваме се, че времето им отмина.

Виж още: „ Ергенът “, само че по американски: Виж по какъв начин наподобяват мацките в непознатата версия

Прическите вид „ Джъстин Бийбър “

Не, не приказваме за косата на Джъстин в този момент, а от дните му на тийн кумир: когато изгря с песента Baby през 2009, артистът носеше подстрижка вид „ купа “ с ултра дълъг перчем. Този имидж бързо се трансформира в обичан на всички 13-годишни момчета по света, а девойките въздишаха по него. Днес не разбираме за какво влизащата в очите коса ни се е коствала секси, само че за благополучие (наше и на офтамолозите ни), дните на косата вид „ Джъстин Бийбър “ отминаха!

Тънките вежди

С повторния взрив на y2k модата (трендовете от ранните 2000) настоящи сега още веднъж започнаха да стават и… тънките вежди. А ние споделяме: апелирам, не!  Да изскубеш 2/3 от веждите си, с цел да ги начертаеш след това още веднъж с молив, е меко казано нелогично. 

Jeggings

„ Най-доброто от двата свята “ сигурно не се отнася за панталоните вид jeggings, които бяха кръстоска сред дънки и чеп. Моделът за пръв път нашумя през 2010 и скоро всички всеобщи магазини за облекла продаваха клинове с дънкова шарка. Проблемът на jeggings бе, че изглеждаха много на ниска цена и впито, а също така постоянно се износваха доста по-бързо от елементарния деним. Радваме се, че този тренд отиде в коша!

Виж още: Луди и красиви: Виж топ 3 на родните скандалджийки измежду звездите

Ултра ярките облекла

Преди към десетилетие светът бе превзет от тресчица за неонови облекла, които – с изключение на, че ни караха да изглеждаме като ходещи флумастери, седяха добре на единствено към 0.1% от нас. По същото време настоящи бяха и холографическите аксесоари, както и облеклата с „ галакси “ щампа. Хм… очевидно никой не ни беше споделил, че от време на време по-малкото е повече!

Изображение: iStock Photos, Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР