Някои може да кажат, че Джон Ричардсън вече е малко

...
Някои може да кажат, че Джон Ричардсън вече е малко
Коментари Харесай

Комикс на Channel 4, 41, неузнаваем, тъй като преобразяването го превръща в дядо за нов сериал

Някои може да кажат, че Джон Ричардсън към този момент е малко като свадлив дъртак – само че нормално неубедителният комедиант наподобява очарован от трансформацията си в дядо.

Смешникът искаше да разбере какъв е животът на по-възрастните хора и хареса новия си набръчкан имидж, усмихнат и идващ се на мобилен скутер. Джон, който в действителния живот е радостен на 41 години, се преобрази за „ Запознайте се със семейство Ричардсън “, подправеният документален филм за живота му със брачната половинка му и сътрудник по комикс Луси Бомонт. Новата серия стартира на Дейв на 8 април.

Идва, откакто голяма холивудска кино звезда от осемдесетте години, взела участие в някои от най-големите филми на десетилетието, изглеждаше неузнаваема, когато се завърна в светлината на прожекторите този месец - към 44 години по-късно.

Тя получи самопризнание от BAFTA и Златен глобус за ролята си на Сиси в шлагера от 80-те Urban Cowboy, като Дебра избра брюнетка коса, която висеше на свободни талази и беше завършена с ресни. Тя беше н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР