Някои кръгове се опитват да използват момента, близостта на войната,

...
Някои кръгове се опитват да използват момента, близостта на войната,
Коментари Харесай

Някои кръгове се опитват да използват момента за свои икономически и политически цели

Някои кръгове се пробват да употребяват момента, близостта на войната, за свои стопански и политически цели. Целта е да се основава нестабилна конюнктура в страната. Това съобщи ръководителят на Народно събрание Никола Минчев.

По думите му въпросът с опашките тази заран поради промоционална цена на олиото е еднакъв с цената на бензина при започване на месеца, създавайки се конюнктура напрегнато. След това времето демонстрира, че няма предпоставки за сходно нещо, сподели Минчев. Според него " промоционалната цена " е в действителност естествената за пазара, осведоми Българска национална телевизия.

Коментира, че няма директна заплаха за България поради войната в Украйна и не е належащо въвеждането на изключително състояние у нас. Запасяването със зърно може да се случи напълно умерено, с цел да може страната да бъде защитена от ценова и продоволствена рецесия.

Никола Минчев сподели още, че фокус на срещата сред Кирил Петков и Реджеп Ердоган е бил стопански и транспортен, само че не е разговарял с премиера за мнения след срещата във връзка желанието за енергийна диверсификацията от наша страна.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР