Някои хора умеят да флиртуват с лекота, докато за други

...
Някои хора умеят да флиртуват с лекота, докато за други
Коментари Харесай

Вижте кои зодии са царе във флирта, няма да им устоите

Някои хора умеят да флиртуват с лекост, до момента в който за други това се оказва много мъчно. Някои хора елементарно стават център на внимание и притеглят представителите на противоположния пол, до момента в който други просто избират да са невидими. За тях вниманието от страна на различен човек е засрамващо. Оказва се, че зодиакалният знак въздейства на метода, по който флиртуваме и привличаме евентуална половинка. Ето по какъв начин флиртува всяка зодия:

Овен

Те са извънредно директни и не се срамят да покажат възприятията си. За тях съществуването на конкуренция не е никакъв проблем и са подготвени да се борят до последно, с цел да реализиран задачата си. Знаят тъкмо какво желаят и не биха се поколебали да създадат всичко допустимо, с цел да го получат. Те са извънредно борбени във всяка сфера от живота си и флиртът не е изключение.

Телец

Флиртът не е мощната им страна, те са малко старомодни в това отношение. Никога няма да създадат първата крачка. След като видят, че някой има интерес към тях стартират да се държат по-свободно, само че не би могло да се назова флирт. Ако индивидът против вас е Телец, подгответе се вие да извършите първата крачка.

Близнаци

Те обичат да поддържат връзка с хората и тъкмо поради това, умеят да флиртуват. Забавни са и постоянно имат какво да кажат. Първоначално флиртуват със закачки, само че в случай че се наложи демонстрират и интелекта си.

Рак

Когато флиртуват с някого, те го засипват с внимание и бързо демонстрират, в случай че имат съществени планове. Умеят да демонстрират на индивида против тях, че е единствен.Това от време на време плаши хората, тъй като Раците наподобява като че ли бързат да накарат нещата да се случат.

Лъв

Те са извънредно смели и даже от време на време егоистични. Флиртуват доста нападателно, което се харесва на близките и притегля съвсем всички. Обичат да приказват за себе си, само че в това време непрекъснато вършат похвали, което се харесва ужасно доста от отсрещната страна.

Дева

Те умеят да флиртуват, само че постоянно объркват с дейностите си. Изпращат смесени сигнали. Показват, че харесват индивида, само че от време на време се държат необичайно. Не обичат да флиртуват с непознати, по тази причина първо опознават индивида насреща, а по-късно си разрешават да покажат флирт уменията си.

Везни

Имат присъщ сексапил, който им е от страхотна изгода. Те от време на време даже без мотив демонстрират своята харизма, а това очарова всички, написа actualno.com. Имат забавен метод, който в множеството случаи работи. Почти не им се постанова да флиртуват. Самото им наличие на обещано място притегля представителите на другия пол към тях.

Скорпион

На тях флиртът им е в кръвта. Умеят да ухажват и да се забавляват по едно и също време. Никога не биха се отказали от задачата си. Това е мощната им страна, поради сексуалността и чувствеността им.

Стрелец

Те обичат да флиртуват извънредно доста, изключително с непознати. За тях това е нещо занимателно и предизвикателно.Проблемът при тях е, че наподобяват от време на време повърхностни и това би могло да отблъсне индивида против тях.

Козирог

Не обичат повърхностните флиртове и избират да водят задълбочени диалози с индивида, който харесват. За тях той би трябвало да е на интелектуално равнище. Ето за какво стартират връзките си като другари и по-късно, когато опознаят индивида, стартират да демонстрират по-палавата си страна.

Водолей

Той обича да предизвика и да бъде предизвикан. Представителите на тази зодия имат харизма и употребявайки езика на тялото си могат да флиртуват с няколко индивида едновременно. Те са доста енергични и не ги притеглят скучни и невежи хора.

Риби

Те са много срамежливи, само че умеят да флиртуват. Измислят забавни способи, посредством които да привлекат вниманието. Те са много сладки, когато го вършат, само че от време на време са смешни. За сметка на това са директни, почтени и постоянно признават възприятията си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР