Някои хора може да си помислят, че танците на пилон

...
Някои хора може да си помислят, че танците на пилон
Коментари Харесай

Тя е на 53, баба е, но е и една от най-добрите танцьорки на пилон

Някои хора може да си помислят, че танците на стълб са единствено за млади дами, само че една баба от Флорида потвърждава, че бъркат. 53-годишната Кери Бърнет споделя, че е в най-хубавата си форма. И това е по този начин, тъй като стартира да танцува на стълб преди три години.

Тя освен е в разцвета на силите си, само че сега изкарва прехраната си, като учи другите на изкуството на танца на стълб. Кери споделя за трансформиращото си пътешестване, заявявайки: " Беше толкоз късно в живота, само че за първи път се почувствах добре от вътрешната страна и извън. " С непоколебима почтеност тя споделя дълбокото си възприятие на задоволство, приписвайки новооткритото си благополучие на поврат на ориста.

" Имам възприятието, че ориста в действителност сложи това на пътя ми, освен с цел да възстановя тялото си, само че и с цел да се освободя от негативността, която идва с него ", прибавя тя, въплъщавайки дух на резистентност и себеоткриване, който продължава да въодушевява мнозина.

В прям роман за ранните си битки пред Bright Side, Кери разкрива мъчителната борба, която е водила против едно хранително разстройство. От нежна възраст тя таи фантазии за танцова кариера - желания, които в последна сметка са безмилостно смазани, когато ѝ споделят, че не се вписва в стандартите за хубост на обществото, до момента в който посещава учебно заведение за театрални изкуства като млада.

Спомняйки си тези мъчителни моменти, Кери разкрива: " Трябваше да прекарам деня си в трико и бях толкоз наясно с тежестта си, че всички постоянно говореха за мен и това в действителност стартира да ми въздейства. "

В обезверен опит да се съобрази с публичния напън, Кери прибягва до крайни ограничения, припомняйки си съвета, който получава тогава: просто да " яде зеле " и " пие вода ". Борейки се да се придържа към подобен непоколебим режим, тя признава: " Опитах се да го направя, само че умирах от апетит, тъй че просто започнах да хапвам и хапвам. "

Нейният роман служи като прочувствено увещание за дълбокото влияние, което натискът върху облика на тялото може да има даже върху най-ярките гении.

В незабравим поврат на събитията животът на Бърнет прави трансформиращ скок към по-добро след навлизането ѝ в света на фитнеса и танците на стълб - пристрастеност, която се оказва мощен катализатор за смяна. Възприемайки това нетрадиционно фитнес пътешестване на 47-годишна възраст, Бърнет в началото се колебае, от боязън, че може би е прекомерно остаряла, с цел да се впусне в областта на пол денса.

Въпреки това, макар опасенията си, Кери взема решение да бъде смела и на 50 година посещава първия си клас по танци на стълб. Това, което открива там, е общественост, която възприема разнообразието и чества характерността. Размишлявайки върху този основен миг, тя разкрива: " Мислех си да посетя единствено един урок, само че той беше толкоз ободрителен и неосъждащ и с толкоз доста хора с разнообразни размери на тялото, които изглеждаха и се усещаха чудесно, тъй че взех решение да продължа с уроците. Сега съм 53 и съм в най-силната си форма, в която в миналото съм била. "

Описвайки пол денса по едно и също време като " най-трудното " и " най-пристрастяващото " начинание, което в миналото е преследвала, ентусиазмът на Кери към тази форма на изкуство не знае граници. В непредвиден поврат на събитията, тя освен усъвършенства уменията си, само че и навлиза в спортната сцена на танците на стълб, противопоставяйки се на публичните правила и упования.

" След надпреварите започнах да върша пол денс шоута и да давам уроци. Ако някой ми беше споделил, че ще стигна дотук, когато започвах, щях да му се присмея, само че в този момент това е моята кариера и имам опция да пътувам по света, правейки това, което обичам ", показа Кери с осезаемо неспокойствие. Чрез своето вдъхновяващо пътешестване тя разрушава стандартите, доказвайки, че възрастта не е спънка за преследването на пристрастеността и намирането на новооткрита мощ - както физически, по този начин и душевен.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР