Някои хора казват, че любовта не може да се изрази

...
Някои хора казват, че любовта не може да се изрази
Коментари Харесай

10 от най-великите любовни писма на всички времена

Някои хора споделят, че любовта не може да се изрази с думи. Напротив! Това топло възприятие, съпроводено с пеперудки в стомаха, почервеняване, потене и други все по този начин приятни признаци, е било извисявано епохи наред от велики поети, писатели, художници, артисти, даже от елементарните хора. И по този начин до заветния XXI век, в който изразяването на любовта доближи своя разцвет – „ здр, бебче, кп? “.

Всъщност колкото повече „ прогресирваме “, казано на чист български, толкоз по-лаконични ставаме в изразяването на страсти, а обществените мрежи са главното пространство на това събитие. Ами то е по-лесно! Харесаш си някого и се стартира: сръчкване, емотиконка, стикерче, селфи и готово. Ако не върже, пускаш някой различен лаф от сорта на „ по-слаТка си от меТ “ и си гарантираш доживотна обич.

Гледайки следващия любовен статус във Фейсбук, изпълнен с ред скотски нарицателни и съпътстващите ги лигави епитети, лайкове, сърца и влюбени кученца, се възнамерявам по какъв начин хората са изразявали възприятията си преди интернет и обществените мрежи? Отговорът ще ви изуми – писма! Ръчно написани, добре сгънати, запечатани със буйната целувка от любимия/ обичаната..

На вашето внимание представям 10 от най-великите любовни писма на всички времена (може да крадете хрумвания за идващото сръчкване във Facebook

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР