Някои граждани виждат булевардите на Пловдив като път, по който

...
Някои граждани виждат булевардите на Пловдив като път, по който
Коментари Харесай

Състезатели превърнаха Пловдив в писта на Формула 1, форсират всяка вечер по булевардите

Някои жители виждат булевардите на Пловдив като път, по който да се придвижат до дома си или до точка в града. В очите на други обаче те са писта на Формула 1, която без проблем употребяват всяка вечер, с цел да реализират надпреварите си, приключващи постоянно с случай. В късните часове на денонощието форсирането на гуми и гонките с мотори и коли не са непознати за живеещите наоколо до пловдивски булеварди. Изнервените пловдивчани алармираха до Trafficnews и описаха за шума, който непрекъснато пречи на съня им и спокойствието. Самите те молят към полицията за незабавни ограничения тъй като казусът се корени от доста дълго време и нараства от ден на ден.
Прочетете още
" Въпрос на време е някой да загуби живота си. Това е един огромен проблем, а полицията не взима ограничения за решаването му. Късно вечер или не ни оставят да спим, или в случай че някой се прибира, има заплаха да бъде затрит. Докога? ", написа наш четец. 

В сигналите до медията ни постоянно се визира бул. „ Шести  септември ”, който е обичана писта на водачите. По думите на читатели няма ден, в който да не се организира гонка, огласяща целия квартал. Те настояват, че макар множеството сигнали към полицията, единствените ограничения взети до момента са да премине патрулен автомобил  в покрайнината, а когато си тръгне, обстановката да се повтаря.

Изглежда обаче, че казусът е обхванал целия град, а преди близо 10 дни жертва на джегитите, обичащи високите скорости, стана 16-годишно момиче. То бе пометено от 23-годишен водач на пешеходна пътека, който евентуално е бил с много над допустимата скорост.  Инцидентът бе станал наоколо точно до обичаното им място за високи скорости - кръстовището с бул. " Шести септември ". Според свидетел водачът, блъснал момичето, е управлявал бляскав " Мерцедес " и не спрял след случая, а момичето бе в тежко положение.

От полицията обявиха за медията ни, че казусът в реалност е огромен и дежурни екипи на Министерство на вътрешните работи постоянно обикалят за застраховане на подобен тип прояви. Въпреки това транспортните средства минават прекомерно бързо и даже очевидци, които подават сигнали не мога да им видят регистрационните номера, които са нужни, с цел да могат да бъдат открити нарушителите.

TrafficNews ще продължи да следи случая и дали ще се вземат по-сериозни ограничения по отношение на подобен тип прояви!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР