Някои футболисти, въпреки добрата си форма и постоянство, не получават

...
Някои футболисти, въпреки добрата си форма и постоянство, не получават
Коментари Харесай

Топ 5 на най-подценените футболисти през 2018

Някои футболисти, макар положителната си форма и неизменност, не получават заслуженото внимание и почитание. Ето кои са най-подценените футболисти през 2018:

Начо Фернандес

През май Реал Мадрид съумя да завоюва купата в Шампионската лига. Това е победа, която не би се случила, в случай че не бяха положителните им тактики в нахлуване, както и непробиваемата им отбрана. Мнозина считат Рафаел Варан за най-хубав бранител. Но през 2018 той не беше в най-хубавата си форма, защото имаше травма на десния крайник, тъй че товара падна върху останалите бранители, като Начо Фернандес. Испанецът е един от най-хубавите бранители на тима, а главната причина за това е неговата еластичност и бързи реакции.

Фернандиньо

Има толкоз доста положителни бразилски футболисти, разпръснати по целия свят, че е мъчно да проследим развиването на всеки от тях. Фернандиньо е отбранителен халф, който неотдавна означи 33-ия си рожден ден, а през последните 5 години играе за Манчестър Сити. Серхио Агуеро, Давид Силва и Кайл Уокър са единствено някои от огромните имена, свързани със Сити, заради което Фернандиньо остава леко неусетен, което е тъпо, защото той е основна част от отбраната им от 2013 г. Но това, което в действителност е подценявано в него е способността му да подава невероятни пасове.

Роберто Фирмино

През 2015 година Ливърпул похарчи към 29 милиона евро за привличане в тима на Роберто Фирмино от Хофенхайм и до момента той не ги е разочаровал. Вярно е, че бразилското крило се нуждаеше от известно време, с цел да се приспособи към живота в Англия, само че това не му попречи на играта.В три следващи сезона той усилваше броя маркирани голове. Само през предишния сезон Фирмино вкара 15 гола за 37 мача. Това го прави необикновен нападател, само че както Фернандиньо, по този начин и Фирмино остават в сянката на други бразилски футболисти.
 футбол ThinkStock/Getty Images-->
Кристиан Ериксен

Базирайки се на всички гении, които имат, Тотнъм Хотспър заслужават да завоюват купа от шампионата. Въпреки че не получава доста внимание, Кристиан Ериксен е едно от най-хубавите им попадения. Датският полузащитник игра в 37 мача през миналия сезон, където вкара 10 гола. Но той не е в този лист поради способността си да вкарва голове, а поради красивата си игра. Той играе толкоз елегантно, че заслужава да бъде съпоставен с футболисти като Давид Силва и Месут Йозил.

Тиаго Алкантара

Тиаго Алкантара е с Байерн Мюнхен от 2013 година, а името на испанския халф е забравено от доста хора, евентуално поради позицията на която играе. Може да е играл единствено в 19 мача предишния сезон, само че въпреки всичко съумява да се показа толкоз майсторски, че е може би най-хубавият халф в света дружно с Лука Модрич.

Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР