Някогашният държавен секретар на САЩ от епохата на Никсън Хенри

...
Някогашният държавен секретар на САЩ от епохата на Никсън Хенри
Коментари Харесай

Какво знае Кисинджър за Путин? Бившият политик проговори

Някогашният държавен секретар на Съединени американски щати от епохата на Никсън Хенри Кисинджър изрече мнението си за войната в Украйна и показа, че чака геополитическата конюнктура на интернационално равнище да се промени радикално след края на спора.

Относно нуклеарния боеприпас на Русия Кисинджър призна за притеснителен фактът, че в предходните години Москва е вложила толкоз доста средства за създаването и увеличението му.

Притеснително е, че този вид оръжия (ядрените - бел.ред.) се надграждат и усилват всяка година, и че към момента не е извършен спор на интернационално ниво какво би се случило, в случай че бъдат употребявани, изясни Кисинджър, представен от " Файненшъл таймс ".

По думите му би трябвало да вземем поради това, че живеем в напълно нова ера, в която технологиите заемат все по-голямо и доста място в нашия свят, заради което ще е нужен нов метод по отношение на дипломацията и войната.

Путин не реши добре интернационалната обстановката и несъмнено надцени опциите на Русия, разяснява Кисинджър решението на съветския президент да нахлуе в Украйна и последвалите наказания против Руската федерация.

По-важният въпрос в този момент е какъв брой време ще продължи войната и къде ще завърши, сподели някогашният държавен секретар на Съединени американски щати.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР