Някогашната футболна надежда на ЦСКА Орлин Орлинов живее като клошар.

...
Някогашната футболна надежда на ЦСКА Орлин Орлинов живее като клошар.
Коментари Харесай

Биячът на моделки Орлин Орлинов живее като клошар, проси дрехи и пари

Някогашната футболна вяра на ЦСКА Орлин Орлинов живее като клошар. Спи по хотели, проси облекла от другари и не разполага с никакви средства да претърпява, защото е отстранен даже от фамилията си, научи HotArena.

Разведен, без работа и без близки хора до себе си Орлинов скитосва столичните булеварди и на няколко пъти е бил засечен и разпознат от негови почитатели в окаяно положение.

„ Изглежда доста пропаднал и очевидно несъответстващ. Липсват му зъби, няма и спомен от добре облеченото момче, което се канеше да завладява спортните върхове на Европа. Чак жалост да ти стане “, съобщи очевидец на грозната панорама пред „ България през днешния ден “.

Макар че съгласно футболни специалисти той притежаваше всички качества да се развие като футболист, нещо се пропука. Бърз и недомислен брак, последвал бракоразвод, разгулен свади в столичните чалгарници, даже гей скандал и какво ли още не опорочиха името му. Най- бруталната му изцепка беше побоят над моделката Катрин Вачева. Тя потърси правата си в съда, а не след дълго същото направи и някогашната му брачна половинка Силвия. Според Катрин имам доста девойки които са потърпевши от нападателния Орлин. Сред тях е и Габриела Радославова, по известна като Мис Джуки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР