Някога училищният хор на гимназията Маккинли е бил световно известен,

...
Някога училищният хор на гимназията Маккинли е бил световно известен,
Коментари Харесай

10 неща, които не знаете за сериала „Клуб Веселие“/ „Glee“

Някога учебният хор на гимназията Маккинли е бил международно прочут, само че серия от кавги са го трансформирали в леговище за изпаднали от обществото хора. Уил Шуустър (Матю Морисън, „ Лак за коса “) е млад и оптимистичен учител, който се наема с непостижимата задача да възвърне славата на клуба благодарение на Ема Пилсбъри (Джейма Мейс, „ Грозната Бети “).

Наистина непостижима задача, защото най-големите звезди в хора са Кърт (Крис Колфър), слабовато сопрано с усет към драматичното; Мерседес (Амбър Райли), динамична „ атлетка “, която отхвърля да пее поддържащо; Арти (Кевин Макхейл, „ Зоуи 101 “), китарист зубър, който прекарва повече време, заобикаляйки побойници, в сравнение с преследвайки момичета; и Тина (Джена Ушковиц, „ Пролетно събуждане “), неудобно момиче, което се пробва да се пребори със заекването си преди да излезе на сцената.

Премиерата на музикалната комедийна драма „ Клуб Веселие ” беше през 2009 година и за малко се трансформира в безспорен шлагер на поп културата в Съединени американски щати и Канада още с първия си сезон. Създаден от Райън Мърфи, „ Клуб Веселие “ е емблематичен с музикалните осъществявания от предишното и сегашното.

Малка част от частите, с които героите забавляват феновете, са „ Empire State of Mind “ на Jay-Z и Алиша Кийс, „ Telephone “ на Лейди Гага и Бионсе, „ Billionaire “ на Трави Маккой и Бруно Марс, класиката „ The Power “ на Snap, „ Me Against the Music “ на Бритни Спиърс и Мадона, „ Only the Good Die Young “ на Били Джоуъл, „ Losing My Religion “ на R.E.M., „ Firework “ на Кейти Пери, „ Kiss “ на Prince and The Revolution, „ Turning Tables “ на Адел и доста, доста други.

„ Клуб Веселие “ може да се похвали с бурното утвърждение на рецензията, голяма лоялна фенска маса и голям брой влиятелни награди, само че има неща към сериала, които несъмнено стоят забулени в загадка. Днес ви представяме 10 неща, които не знаете за сериала „ Клуб Веселие “/ „ Glee “.

1. Джейн Линч (Сю Силвестър, треньорът на мажоретния тим в „ Клуб Веселие “) не чува с дясното си ухо. В резултат на болест, до момента в който е била дребна, тя оглушава. Откритието за това тя прави на седемгодишна възраст.

2. Лиа Мишел (в ролята на Рейчъл Бери, надарената звезда от „ Клуб Веселие “, която постоянно е подигравана от мажоретките и футболния отбор) е била на крачка от това да стане студент в Ню Йоркския университет в катедра „ Изкуства “. Въпреки това, взема решение да преследва фантазията си и единствено две години по-късно получава първата си огромна роля.

3. Крис Кофлър се е явил на прослушване за ролята на Арти. „ Явих се на прослушване за ролята на Арти, която явно не получих. Затова те измислиха воин за мен, сътвориха Кърт. “ (цветущ воин, подиграван от футболния тим, който се причислява в екипа, с цел да задоволи желанията на татко си). Освен това Крис отказвал да яде каквото и да е преди първата си сцена с целувка с Дарън Крис , с цел да избегне неприятен мирис. „ Дори имах дребна четка за зъби и еликсир за устни “ , споделя Крис.

4. А отвън сериала Дарън Крис няма нищо общо със своя воин. Той е изцяло хетеросексуален и си признава, че му лишава към час, с цел да постави гел на косата си и да се трансформира в Блейн.

5. Сцените с целувка сред Амбър Райли  и Чорд Овърстрийт (в ролята на глуповатия красавец Сам, който мечтае да стане прочут модел) са били малко неуместни. „ Винаги е забавно, когато се целува, тъй като устните и двама ни са много огромни. Трябваше да изберем чии устни да са от горната страна “, споделя Амбър.

6. Ная Ривера  (в ролята на постоянно недоволната скандалджийка Сантана Лопес) е някогашна избраница на рапъра Big Sean. Той даже взе участие в дебютния ѝ музикален план – парчето „ Sorry “.

7. Марк Сейлинг (в сериала като бунтаря Ноа Пък) е излъгал на прослушването си, че е на 19 години, а в действителност е бил на 26.

8. На Кевин МакХейл (в ролята на Арти Абрамс – музикант, свири на електрическа китара и е част от „ Клуб Веселие “) му е било много мъчно да свикне, че е в инвалидна количка. „ Кевин мърдаше краката си в ритъма на музиката от самото начало . Всички му повтаряхме: „ Кевин, не може да си мърдаш краката! „, споделя Амбър

9. Хедър Морис , актрисата в ролята на Британи, е влиза в шоуто, тъй като е била танцьорка на Бионсе. Сериалът се е нуждаел от някой, който може да научи екипа на танца от песента „ Single Ladies “. Всички толкоз доста я харесали, че тя получила ролята на мажоретката Британи.

10. Барак и Мишел Обама са огромни почитатели на „ Клуб Веселие “. Амбър Райли (в ролята на Мерседес Джоунс) споделя: „ Първата дама сподели, че го гледат всякога с децата “ (Малия и Наташа).

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР