Някога една кула прецакала вавилонците! И при нас така -

...
Някога една кула прецакала вавилонците! И при нас така -
Коментари Харесай

Някога една кула прецакала вавилонците!

Някога една кула прецакала вавилонците! И при нас по този начин - нашата кула е апотеоз на нищото: нямаме никакви планове, само че имаме разкриване. Имаме разрушен град, само че за сметка на това затворен! Чалгари сме, само че " културни ". Къщите в остарелия град падат, само че строим халтурка за 3 милиона и я скапваме след два дни. Бяхме в ЮНЕСКО, само че към този момент не сме. Най-древният град в Европа, само че даже и в съвремието - в руини!

Публичният резултат от Пловдив 2019 щял " да бъде огромен " - с неработещо летище, с липса на градски и междуселищен превоз, нула положителни туристически практики! Запитвали ли сте се по какъв начин се усеща едни чуденец в Пловдив - ще отговоря, като слепец. Никой в обществения бранш не приказва британски (в пощата, на гарата, на автогарата например), няма означения на туристическите обекти или градски превоз (наименования на спирки - вътре, вън от транспортното средство), няма туристическа карта за тях даже, която да ти споделя " къде си " във времето и пространството.

А в случай че недай си боже е човек с увреждания (например кьорав или неработоспособен, нуждаещ се от рампа за количка, от естествен тротоар без големи прагове, без надигнати и изпочупени плочки), всичко завършва. Колчовци сме в 21 век! Моралната и духовна бедност е довела до това да се радваме на нещо шаренко! Е обещано е! Кулата е подготвена! Вавилон е тук. Ще ни завият с едни одеалца и ще сме " хепи ". Старите хора са споделили: вманиачен на шаренко се радва! Радуйте ся и радостните ся.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР