Нуно Таварес ще се надява, че Нотингам Форест може да

...
Нуно Таварес ще се надява, че Нотингам Форест може да
Коментари Харесай

Звездата на Нотингам Форест беше оставен да изяде думите му, след като коментарите на Ливърпул имаха обратен ефект

Нуно Таварес ще се надява, че Нотингам Форест може да вземе по този начин нужната победа против Ливърпул по-късно през днешния ден, откакто не се показа добре против Червените, откогато се реалокира в във Висшата лига през 2021 година

Таварес игра два пъти против Ливърпул и беше необработен запаса в други три случая, като алените завоюваха четири от тези мачове, а петият приключи наедно 0-0.

Първата му поява против тима на Юрген Клоп се върна през ноември 2021 година за Арсенал, когато Ливърпул победи топчиите с 4-0, откакто Таварес направи скъпа неточност, която докара до втория гол на Диого Хота в мача.

Резултатът беше изключително провокиращ за Таварес, който приказва решително в подготовката на мача за възможностите на Арсенал. „ Уверени сме дали ще отидем на Анфийлд и ще спечелим мача с чиста мрежа или не “, сподели Таварес пред Sky Sports.

„ Искаме да спечелим мача и което е по-важно от чистата мрежа, да вземем трите точки. Арсенал е огромен клуб с огромни играчи. Нормално е да печелим м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР