Нумерологията се занимава с изучаването на свойствата на числата. Основава

...
Нумерологията се занимава с изучаването на свойствата на числата. Основава
Коментари Харесай

Нумерологичен хороскоп. Какво ви очаква през 2023 г.? Проверете каква е съдба ви написана в числа

Нумерологията се занимава с проучването на свойствата на числата. Основава се на вярването, че избран номер на обект, да вземем за пример име, къща или телефон, оказва въздействие върху неговата орис. Какво споделя нумерологичният хороскоп за идната година?

Според някои нумерологията разкрива доста за това кои сме ние или каква орис ни е отредена. Въпреки че, несъмнено, си коства да го приемете с усмивка. Ако сте любопитни какво ви чака съгласно тези вярвания, би трябвало да знаете съответното число, което ви е отредено през 2023 година

Вижте още:

Нумерология на числата. Хороскоп за 2023 година?

Изчислете вашето нумерологично число за 2023 г. Съберете числата на вашата възраст и настоящата година дружно. Например, в случай че сте на 45 години, уравнението би трябвало да наподобява по този начин: 4+5+2+0+2+3 = 16. Ако резултатът е двуцифрено число, съберете числата, т.е. 1+6 = 7. Полученият резултат е дигитален номер на вашата възраст.

Не забравяйте обаче, че макар че нумерологията може да бъде забавна, коства си да методите към с усмивка, тъй като тя не се основава на просвета.

Числото 1

За единицата идната година ще бъде извънредно удобна във финансово отношение. В работата ще получите покачване, само че това важи и за други събития, като продобиване на съревнование.

Числото 2

Двойката би трябвало да извърнат внимание на възприятията си, тъй като ги чака извънредно значима година. Необвързаните ще намерят обич, до момента в който хората във връзка ще получат значима декларация.

Числото 3

Хората с число 3, могат да разчитат на година, цялостна с провокации и учене. Стремежът към самоусъвършенстване, спомагателните курсове и образования ще ги създадат по-уверени в себе си, което ще даде резултати във всяка сфера на живота.

Числото 4

За Четворките е време да се концентрирайте върху себе си, своите потребности и усеща. Слушането им ще ви помогне да вземете доста положителни решения.

Числото 5

През 2023 година петъците би трябвало да стартират да одобряват живота съществено и да спрат да блуждаят мислите си. Време е да поемете отговорност.

Числото 6

Шестиците са изправени пред година, изпълнена с провокации, неустановеност и битка за своето. Ако се осмелят на рискована стъпка, ги чака огромен триумф. Въпреки че няма да им е комфортно, коства си да приказват.

Числото 7

Седмиците също би трябвало да се съсредоточат върху себе си и здравето си. Време е да си поемете мирис. Изберете просрочена почивка и отидете на отмора и ще се върнете освежени и подготвени за деяние.

Числото 8

Тази година осмиците ще се сблъскат с промени в персоналния живот. Някои близки ще се отвърнат от тях, до момента в който други ще окажат поддръжка, когато имат потребност от нея. Време е да намерите нови другари.

Числото 9

Въпреки че началото на годината не е почнало добре за Деветките, те не би трябвало да се отхвърлят. Упоритостта в преследването на дадена цел ще ги накара да я реализиран.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР