Нумерологията и астрологията стават все по-модерни и печелят все повече

...
Нумерологията и астрологията стават все по-модерни и печелят все повече
Коментари Харесай

Бърз и лесен ритуал за забогатяване: Направете го и ще ви засипят много пари, щастие и късмет

Нумерологията и астрологията стават все по-модерни и печелят от ден на ден последователи.
В началото на май станахме очевидци по какъв начин новото държавно управление на България беше формирано и оповестено едвам откакто завърши интервалът на Ретроградния Меркурий. Все повече хора са уверени, че следвайки нумерологията и астрологията ще подредят по-добре живота си и ще избегнат непотребни опасности.
Нумеролози пък са безапелационни, че повтарянето на глас на поредици цифри може да докара до привличането на пари, благополучие, шанс и здраве.
Това се дължи на обстоятелството, че всяко число носи лична периодичност на вибриране, а съответните комбинации образуват така наречен „ числови кодове “, оповестява virage-journal.com, представен от Petel.bg.

Ето някои от най-популярните „ числови кодове “.
За здрав сън – 5 1 4 2 4 8 5 3 8
При проблеми в фамилните връзки – 2 8 5 5 5 5 9 0 1
При проблеми с сътрудниците в работата – 1 4 1 1 1 1 9 6 3
При скрупули и неприятни мемоари от предишното – 7 8 1 9 0 1 9 4 2 5

За благополучие в бъдещето – 1 4 8 7 2 1 0 9 1
При персонални финансови проблеми – 7 1 4 2 7 3 2 1 8 9 3
При служебни финансови проблеми – 2 1 2 3 0 9 9 0 9
Всъщност, простите ритуали за пари са по-ефективни, в сравнение с комплицираните,пише drugitenovini.com. След осъществяване на ритуала би трябвало да мине известно време, през този интервал би трябвало да наблюдавате живота си, с цел да разберете по кое време е почнал да работи ритуала и парите стартират да идват.

Ето един елементарен обред за привличане на пари.
Има специфична магическа мантра, която е измислена от един от мъдреците на Тибет. Това е нумерологичен седемцифрен код, цифрата 7753191. То би трябвало да бъде написано на хартия и да се споделя на глас всеки ден по 77 пъти.
По този метод ще отворите канал за идването на пари в живота ви.
След като премине един цикъл от 77 дни, настава време за втория стадий на ритуала. Към магическата мантра на парите ще би трябвало да свържете силата на четири стихии.

На първо място е стихията на Земята. Изберете или купете специфичен хубав съд с пръст, в него ще би трябвало да засадите семена от някое растение.
Първо, на възходящата Луна, най-добре на лунна светлина на перваза на прозореца, в съда с пръстта закопайте лист хартия с вълшебната мантра 7753191, като произнасяте думите: „ Земята е цялостна с благосъстояния, в теб в този момент е моята фантазия “ (повтаря се 3 пъти).
След това би трябвало да се засадят самите семена. Важно е това да са сухи семена, не поникнали. Много подобаващи за задачата са пшеничните зърна, те бързо покълват.
Посейте тези семената с думите: „ В земята засявам семена, пари искам да отгледам. Още едно семенце засявам, доста скоро богатство ще намеря. Нека никой не пострада, единствено пари да идват. След като семената покълнат, парите ще ме намерят! “

След това ги полейте с с вода – по този начин ще свържете своята парична мантра с Водата. Поливайки, казвайте думите: „ Вода и земя, семената оживете “ (3 пъти).
Следващата стъпка – пуснете стихията на Въздуха в помещението – отворете прозореца и поставете съда със семената на перваза на прозореца с думите: „ Ти, Въздух, си ми необходим като светлината, и дай на фантазията ми Разсъмване “ (3 пъти).
Вече поникналите зрънца, поливайте с думите: „ Семената като израстат, парите ще ме намерят “ (3 пъти)

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР