Нулева кръвна група е първоначалния вид на нашите предци, които

...
Нулева кръвна група е първоначалния вид на нашите предци, които
Коментари Харесай

Вижте Защо Хората С Нулева Кръвна Група Са Изключително Специални!

Нулева кръвна група е първичния тип на нашите предшественици, които са лукави, нападателни хищници. Личностите с тази кръвна група играят значима роля във всяко общество, даже и до ден сегашен.

Ръководство, интензивност, активност и дарба за централизация са най-хубавите характерности на хората с нулева кръвна група.

Такива персони могат да бъдат мощни и продуктивни. Въпреки това, когато са под стрес могат да бъдат ядосани, хиперактивни и импулсивни.

Лошото хранене, неналичието на физически извършения, нездравословни привички или нарасналото равнище на стрес коства по-чуствивтелни на неподходящи метаболитни резултати, в това число и резистентност на инсулин, понижаване на интензивността на щитовидната жлеза и напълняване.

Ако попадате в тази кръвна група, вашето генетично завещание ви предлага опция да бъдете мощни, да имате дълъг живот и да бъдете оптимист.

Какво прави нулева кръвна група неповторима?

Хората с нулева кръвна група имат влечение към някои заболявания, като язви и дисфункция на щитовидната жлеза. Те постоянно имат ниско равнище на хормона на щитовидната жлеза и дефицит на йод, химичен детайл, чиято единствена цел е да контролира хормона на щитовидната жлеза. Това води до доста странични резултати, като затлъстяване, задържане на течности и тумори.

Също по този начин, имат по-високо равнище на стомашна киселина във връзка с хората от останалите кръвни групи, което води до раздразнение на стомаха и поява на стомашни язви.

В Япония тази кръвна група към този момент се свързва с вид персони. Там даже и на изявление за работа може да ви бъде заложен въпрос за кръвната група. Хората с нулева кръвна група постоянно се разказват като виновни, отдадени, проведени, съсредоточени, съзнателен и практични.

Смята се, че имат по-добра ориентировка и логичност. Смята се също, че техните предшественици са били ловци, които трябвало да следят и тъкмо да оценят ситуацията, с цел да могат да оцелеят. Податливи на стрес. Поради несъразмерната настъпателност и хиперактивност може да се стигне до несдържан яд. Хората с нулева кръвна група са подложени на деструктивно държание.

Прекалено изтощени, депресирани или досадни.Тогава могат да се оставят на хазарта или пък да се занимават с повече действия, които издигат адреналина, което значи риск и импулсивност.

Избягвайте кофеина и алкохола. Кофеинът може да бъде изключително рисков заради повишение на адреналина и равнището на норадреналин, които към този момент са високи в организма при хората с нулева кръвна група.

Упражненията са чудесно решение, тъй като имат отпускащо деяние за цялото тяло. Повече от всяка друга кръвна група, нулева кръвна група има потребност да бъде физически дейна, заради поддържане на здравето и прочувствената непоклатимост. Редовната физическа интензивност е нужна три до четири пъти през седмицата.

За най-хубави резултати аеробните извършения би трябвало да се вършат тридесет и четиридесет и пет минути минимум четири пъти седмично. Помислете и си задайте цели. Така ще можете да контролирате своите импулсивни реакции. Постепенно въведете промени в метода си на живот.

Приемайте всевъзможни ястия, даже и закуски. Дъвчете постепенно и бъдете спокойни.

Избягвайте огромните решения или да харчите пари, когато сте на стрес. Ако имате непотребни килограми, би трябвало да спортувате. Упражненията от тридесет до четиридесет и пет минути и аеробните извършения се предлагат три до четири пъти седмично.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР