Нужни са само 17 секунди на ден, за да промените

...
Нужни са само 17 секунди на ден, за да промените
Коментари Харесай

Нужни са само 17 секунди на ден, за да задействате Закона на привличането

Нужни са единствено 17 секунди дневно, с цел да измененията живота си.

Нужни са единствено 17 секунди дневно, с цел да сбъднете желанията си.

Нужни са единствено 17 секунди дневно, с цел да задействате Закона на привличането…

„ Когато в съзнанието ви се появи мисъл и вие я задържите чиста, единствено за 17 секунди, осъществявате връзка с силата във Вселената.

Но думата „ чиста ” е доста значима. Това значи мисълта да не е изпълнена с несъгласия, боязън и несигурност…

Задръжте мисълта за нещото, което желаете чиста.

Представете си това, което желаете. Почувствайте се по този начин, като че ли към този момент го имате. Нека чувството ви завладее…

Задръжте тази мисъл единствено за 17 секунди. И вижте по какъв начин по-късно към нея ще се причисли друга мисъл. Защото по този начин работи Законът на привличането. А тези две мисли, свързани дружно, имат голяма мощ.

Eнергията в тази чиста мисъл за нещо, което желаете, арестувана в съзнанието ви единствено 17 секунди, се равнява на силата на 2 000 часа, в които интензивно се работили за същото предпочитание.

Наистина е изумително!

А когато пристъпите към идната 17-секундна чиста мисъл, силата й е 10 пъти по-голяма! Колкото 20 000 часа на интензивно деяние.

А можете ли да си визиите какво става, когато добавите още една чиста мисъл за още 17 секунди…

Опитайте и ще видите какъв брой елементарно в действителност е да измененията живота си. Да реализирате желанията си. Да привлечете всичко, което искате… ”

Естер и Джери Хикс, създатели на книгите “Законът на привличането: Основите на учението на Абрахам ”, “Поискай и ще ти бъде обещано ”, “Ново начало ”

„ Ако задържите една приятна мисъл 17 секунди в мозъка си, друга мисъл, със същата положителна периодичност ще се причисли към нея. След още 17 секунди Законът за привличането ще притегли към тях нова, още по-красива мисъл. Всъщност, належащо е “усилие ” единствено първите 17 секунди. Защото незабавно по-късно Законът на Вселената се задейства и стартира да прави останалото.

С всеки 17 секунди става все по-лесно и все по-забавно.

И най-дългият път стартира с първата крачка, само че постоянно не знаем коя е тя. Ето я първата крачкa, 17 секунди, започни от тях и виж по какъв начин ще се промени един твой ден. После още един. После още един.

Не си постaвяй за цел да промениш живота си. Постави си за цел да промениш един собствен ден и започни с първите 17 секунди. И по този начин момент по момент ще откриеш, че си кадърен да твориш своята нова, харесвана от теб действителност.

Позабавлявайте се с това Огромно познание. Експериментирайте с него. Изследвайте го! Започнете още в този момент. Затворете очи. Отпуснете се. Усмихнете се.

Изберете умишлено приятна за вас мисъл и я задръжте в мозъка си 17 секунди. ”

Дийпак Чопра, създател на „ Рецепта за цялостно благополучие ”, „ Седемте духовни закона на триумфа “, „ Свръхмозъкът ” и други

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР