нтиправителствените протести продължават за 78-ма поредна вечер. Исканията на протестиращите

...
нтиправителствените протести продължават за 78-ма поредна вечер. Исканията на протестиращите
Коментари Харесай

78-ма вечер на протести – яйца и боя по сградата на ДПС

нтиправителствените митинги не престават за 78-ма поредна вечер. Исканията на протестиращите остават непроменени – оставка на кабинета „ Борисов” 3 и на основния прокурор Иван Гешев.

Протестиращите се събраха на сборния им пункт – фонтана пред президентството. Малко след 19.30 ч. те

затвориха бул. „ Цар Освободител”

с камиона с озвучителна техника.

Движението по бул. „ Дондукоков” е обикновено, отбелязва.

Движение за права и свободи желаят оставка на всички, обаче държат на основния каскет на републиката ,

съобщи юрист Николай Хаджигенов. Знаем за какво държат, тъй като Пеевски си го е избрал персонално и най към този момент брани това, което те са си придобили. Искаме господство на закона, следствие, обективен съд, особено за каскети, добави Хаджигенов.

Приготвили сме за цялостното творчество на Движение за права и свободи една изненада и през днешния ден посоката е централата на Движение за права и свободи, а не Орлов мост, добави Хаджигенов.

След 21 ч. довечера протестиращите потеглиха към централата на Движение за права и свободи, скандирайки „ Оставка “ и „ Борисов – срам, оставка и затвор “. Десетина минути по-късно бяла и жълта багра, и яйца полетяха към постройката на Движение за права и свободи.

Протестиращите разясниха: „ Изходът от обстановката е в действителност оставката на премиера Бойко Борисов. Виждаме, той продължава от мобилния си щаб да се заяжда с президента на републиката. Това за мене е една комплексарска постъпка. Но пък хората са упорити”.

„ Няма да отстъпим. Ако Борисов желае разговор, да пристигна тук и да го води. Само че той 78 дни се крие, ръководи страната от една джипка, не е ясно въобще къде е, пуска някакви фейсове”.

„ Виждаме, че страната се ръководи по индиански”.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР