Now And Then първоначално е написан и записан от в

...
Now And Then първоначално е написан и записан от в
Коментари Харесай

Бийтълс издават музикален видеоклип, режисиран от Питър Джаксън за „последната песен“ - гледайте тук

Now And Then в началото е написан и записан от в края на 70-те години на предишния век и по-късно създаден от другите членове на групата, в това число Джордж Харисън, през 1995.

Ограничената технология означаваше, че те не бяха удовлетворени от качеството на звука и не издадоха сингъла.

Въпреки това, новата технология за възобновяване на звука, въведена от Джаксън, разреши на сър Пол Маккартни и сър Ринго Starr да приключи песента повече от четири десетилетия след първия запис.

Песента беше пусната през вчерашния ден като двойна A-страна с ремастерирана версия на дебютния сингъл на групата от 1962 година Love Me Do и обложка от Съединени американски щати реализатор Ед Руша.

Вече има съвсем пет милиона стриймвания на аудиоверсията на Now And Then в YouTube, като други почитатели слушат в уеб сайтове за стрийминг като Spotify и Apple Music.

Издадена е „ последната ария “ на Бийтълс Now And Then – включваща и четиримата членове

Джаксън разкри в изказване на уеб страницата на Бийтълс, че е „ доста насилствено " да сътвори съпътстващото музикално видео.

Изображение: Питър Джаксън през 2019 година

" За да бъда почтен, единствено като си помисля за отговорността да направиш музикален видеоклип, заслужен за последната ария, която Бийтълс в миналото ще пуснат, сътвориха сбирка от паники, съвсем непреодолими, с цел да се оправят с тях, " сподели той.

" Любовта ми към Бийтълс през целия ми живот се сблъска в стена от чист смут при мисълта да отчайвам всички.

„ Това сътвори мощна неустановеност в мен, тъй като в никакъв случай преди не бях правил музикален видеоклип и не можех да си показва по какъв начин въобще бих могъл да стартира да сътворявам подобен за група, която се разпадна преди повече от 50 години, в никакъв случай в действителност извърши песента и половината от нейните членове към този момент не бяха с нас.

" Щеше да бъде доста по-лесно да направиш бегач. "

Изображение: The Beatles

Джаксън сподели в най-после му лиши толкоз време да " измисли добра причина да откаже Бийтълс ", че той " в действителност в никакъв случай не се съгласи " да го направи. Той просто беше „ затрит “.

„ Знаех, че Бийтълс не одобряват „ не “ за отговор, в случай че съзнанието им е ориентирано към нещо. “

Режисьорът беше екипиран с „ няколко скъпи секунди от осъществяването на The Beatles в кожените си костюми, най-ранният прочут филм за The Beatles и невъобразим до момента ".

Изображение: The Beatles през 1962 година Снимка: Black Country Images/Alamy

The видеото демонстрира по какъв начин Бийтълс се държат " умерено, занимателно и много искрено " и Джаксън се надява, че ще " накара няколко сълзи в окото ".

Той също по този начин получи повече от 14 часа фрагменти от записите от 1995 година

Джаксън добави: „ След като стигнах до края, аз съм доста благополучен, че не очаквам стартирането на нечие друго музикално видео Now And Then.

„ Имам автентичен горделивост от това, което направихме, и ще оценявам това за години напред. "

Изображение: Пол Маккартни, Джордж Харисън и Ринго Стар създават Now And Then през 1995 година

Публикуването на музикалния видеоклип идва като Beatles супер почитатели се подредиха на опашка цяла нощ на особено показване в Ливърпул, с цел да се доберат до винилово копие на Now And Then.

И не беше никой различен, а Джон Ленън - почитател на Бийтълс, който промени името си посредством анкета от Алън Уилямс през април 2022 година - който купи първото копие на новоиздадената ария в ранните часове на петък сутринта.

Следващия петък два албума - ремастерирани и разширени версии на 1962-66 и 1967- 70 сбирки – също ще бъдат пуснати.

Прочетете повече:
Музиканти реагират на песни с изкуствен интелект, заливащи интернет
Намерени са редки фотоси от Cavern Club
Домът от детството на Маккартни е отворен за неподписан реализатори

Изображение: Фенът на Бийтълс, Джон Ленън, който промени името си посредством гласоподаване от Алън Уилямс през април 2022 година, държи първото копие на Now And Then

Говорейки в документален филм, оповестен в петък, за записа на Now И тогава сър Пол сподели: „ Какъв шанс имах да имам тези мъже в живота си и да работя с тях толкоз интимно и да основа такава музика?

„ Да към момента работя върху музиката на Бийтълс през 2023 година - уау.

„ Now And Then, евентуално е като последната ария на Бийтълс. И всички сме свирили на него, тъй че е същински запис на Бийтълс. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР