Нововъведение в света на технологиите. Bluetooth устройство намира загубени ключове,

...
Нововъведение в света на технологиите. Bluetooth устройство намира загубени ключове,
Коментари Харесай

Bluetooth устройство намира загубени вещи

Нововъведение в света на технологиите. Bluetooth устройство намира изгубени ключове, портмонета, телефони.

Търсачът SpotyPal е едно от последните изобретения на гръцката IT компания Terracom Informatics, а задачата му е да събира, дружно със притежателите изгубените им движимости.

Устройството тежи единствено 10 грама и е с размери 36 мм Х 36 мм, почти колкото една монета. Създателите му са помислили и за взискателните си клиенти - SpotyPal се предлага в три цвята - червен, бял и черен. Освен това безпроблемно може да бъде закачен на всички места - към ключодържател, портмоне, телефон, даже колело; водоустойчив е, а батерията му устоя към 12 месеца.
Всичко, което притежателите му би трябвало да създадат е да смъкват приложение на телефона си, да свържат двете устройства с Bluetooth и да разрешат услугите за местонахождение.

SpotyPal разполага още със SOS бутон, при положение, че притежателят му се почувства заплашен в даден миг.
Ако той загуби някоя от движимостите си, към която е прикачено устройството, е задоволително да отвори приложението и да позвъни. SpotyPal издава мощен тон, посредством който елементарно може да бъде локализиран и изгубеното да бъде намерено. Ако обектът не е наоколо до притежателя си, той може да го потърси и с карта, заложена в приложението.

В противоположния случай - при липсващ телефон, SpotyPal има бутон, посредством който да позвъни и мобилното устройство да бъде локализирано.
Търсачът на движимости се продава поединично и в комплект от три или осем устройства, според от това какъв брой неща имате потребност да съхраните. Цената му пък варира от 29 до 179 евро.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР