НОВОТО ВРЕМЕ в Градът: Начело на общината е нужен човек

...
НОВОТО ВРЕМЕ в Градът: Начело на общината е нужен човек
Коментари Харесай

Начело на общината е нужен човек с огромен морал

НОВОТО ВРЕМЕ в Градът: Начело на общината е необходим човек с голям морал и правила

Когато преди 4 години направихме Коалицията за развиване на община Смолян (КРОС), ние ви обещахме промяна на метода, по който се взимат решения в общината. И изпълнихме своите обещания ”, съобщи Кирил Хаджихристев, претендент за кмет на НОВОТО ВРЕМЕ (Коалиция за развиване на община Смолян – КРОС) на среща в с. Градът.

През цялото време до момента в който бяхме в съпротива правехме стъпки за удържане на опитите на властта в общината да харчи безсистемно парите на данъкоплатците. Бяхме твърда съпротива на ръководещите и по тази причина през днешния ден можем да застанем пред вас с открити лица ”, добави той.

Присъстващите на срещата обявиха, че проблемите с неналичието на качествена пътна настилка в региона на селото се дължи на целенасоченото занемаряване на интереса им от страна на общинската администрация. „ Те избират да хвърлят старания и средства в обитаеми места, които ръководят от години, вместо да се концентрират върху уравновесено разходване на парите и наличната техника ”, сподели Пламен Иванов, гражданин на Градът.

„ Ние знаем вашите потребности, познаваме добре хората тук от години и желаеме да впрегнем силите си дружно за реализиране на едно по-добро бъдеще за селото и за Смолян като цяло ”, разгласи лидерът на листата за общински съъветници на НОВОТО ВРЕМЕ, Кирил Асенов. „ Визиите ни са простички – отпред на общината е необходим високоморален и кардинален човек като Кирил Хаджихристев, а в Общински съвет е значимо да вземат участие хора, които не стоят там за заплатата си, а с цел да служат на ползите на хората . Тук пред вас сме хора, които са постигнали главните си житейски цели и са узрели за концепцията, че би трябвало да вършат нещо за обществото безплатно ”, сподели още той.

Присъстващите на срещата се сплотиха към мнението, че основаването на добра и постоянна коалиция за ръководство на Смолян е от основно значение за развиването и действителното избавяне на общината.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР