Новото-старо правителство на Гълъб Донев бе разпуснато, за да бъде

...
Новото-старо правителство на Гълъб Донев бе разпуснато, за да бъде
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: новото-старо правителство е отново тук

Новото-старо държавно управление на Гълъб Донев бе необуздано, с цел да бъде назначено през днешния ден още веднъж. Това тана на гала, на която Румен Радев се скъса да го хвали. 

ГЕРБ - откакто парира опитите за законови промени в Наказателно-процесуален кодекс, свързани с основния прокурор, в този момент пита и Конституционния съд за наложително пояснение. Касаещо независимостта... надали има подозрение на кого. Желанието на ГЕРБ следствието, което е и кариерно подчинено на обвинителите, е остаряло, само че в последно време бе притворено " на хартия " от " Възраждане ".

Днес в Киев стартира среща на върха ЕС-Украйна, като в Киев към този момент дойдоха 15 еврокомисари и председателката на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен. В ранния предиобед в цюла Украйна имаше оповестена въздушна паника. Причина за това е нахлуване на съветски изтребители в беларуското въздушно пространство. От там руснаците изстрелват ракети по украинската територия.

Съединени американски щати наблюдават хипотетичен китайски балон за наблюдаване, който от няколко дни е видян да се носи в американското въздушно пространство, само че Пентагонът е решил да не го смъква заради риск за хората на земята.

Европейската централна банка предстоящо увеличи водещите си лихви с нови 50 базисни пункта и анонсира следващо покачване със същата стъпка през март. Анонсът на Европейската централна банка за следващо нарастване през март също е предстоящ, като по-късно Франкфурт " ще подложи на оценка по-нататъшния курс на паричната политика ". Парите стават все по-скъпи. 

Големият дизайнер, парфюмерист и предприемач Пако Рабан умря на 88 години. Пако Рабан, първенецът на металните облекла, е прочут с възприятието си за екстравагантност. Отвъд стилните сцени на висшата мода, бретонецът по душа твърдеше, че е виждал Бог и извънземни и умееше да влиза в заглавията на вестниците.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР