Новото служебно правителство ще направи промени в състава на Националния

...
Новото служебно правителство ще направи промени в състава на Националния
Коментари Харесай

Антон Кутев: Ще има промени в НОЩ и във ваксинационния план


Новото служебно държавно управление ще направи промени в състава на Националния действен щаб. Ще има промени и в процеса на имунизация, с цел да бъдат обхванати повече рискови групи.

Това стана ясно от думите на представителя на служебното държавно управление Антон Кутев, който бе посетител в утринния блок на Нова тв.

Според Кутев задача номер едно е подготовката на парламентарните избори, идната е преодоляването на епидемията. Трябва да се мисли за пенсионерите, за учебните заведения, за университетите, изясни той.

Кутев заяви, че поканата да е представител на служебното държавно управление е пристигнала от президента Румен Радев. Приех на драго сърце, тъй като имам вяра, че в България е пристигнало време за смяна. Вярвам, че това служебно държавно управление може да даде началото, акцентира той.

Няма по какъв начин да смениш политиките, в случай че не смениш хората, които ги съставляват. Това са честни експерти. Аз нямам доверие някой да тръгне да сменя хора, които си правят работата, сподели Кутев във връзка с кадровите смени в обособените ведомства от последните дни.

Снапомни още

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР