Новото попълнение на Севиля Сусо използва Инстаграм, за да отправи

...
Новото попълнение на Севиля Сусо използва Инстаграм, за да отправи
Коментари Харесай

Сусо на сбогуване: Най-много ще ми липсва червено-черната фланелка

Новото попълнение на Севиля Сусо употребява Инстаграм, с цел да насочи видеообръщение към някогашния си тим Милан. В него той благодари на клуба и акцентира какъв брой доста ще му липсва всичко, обвързвано с “росонерите”.

“Това беше доста сложна нощ, последната ми в Милан. Малко съм комплициран. Никога не съм бил приказлив, само че постоянно съм обичал както града, по този начин и клуба. Винаги съм давал всичко за цветовете на Милан. Тръгвам си безшумно, както и дойдох преди години. Никога не съм правил изказвания и обещания, нито съм преувеличавал. Просто се пробвах да защищавам фланелката на Милан. Понякога успявах, различен път - не. Винаги обаче съм правил всичко с почтеност, обвързаност и отдаденост. С вас се трансфорах в мъж. Благодарение на вас ме извикаха в националния тим. Станах татко отвън терена и ще ми липсват разходките из Дуомо, също както и Милан, хората, работещи там, съотборниците ми, приятелите ми, треньорите и почитателите. View this post on Instagram
Sono stati anni speciali. Sono state ore particolari...Addio @acmilan. E grazie

A post shared by Suso (@suso) on Jan 30, 2020 at 3:02am PST
Едно нещо обаче ще ми липсва най-вече - червено-черната фланелка, която е невероятна. Винаги съм я уважавал и обичал. Постоянно изисквах най-хубавото от себе си и си потеглям без съжаления. Главата ми е високо вдигната. Работата ми тук е свършена. Моят ред към този момент мина, само че в никакъв случай няма да го не помни. Пристигнах в Милан в компликация, като постоянно съм бил разполагаем, с цел да пазя клуба на терена. Преминахме през няколко странни години с разнообразни притежатели и треньори и ето ме в този момент тук. Нямате си визия какво изпитвам сега. Не съм бил и няма и да бъда добър в изразяването на страсти. Но, повярвайте ми, ще ми липсвате. Благодаря, Милан. Винаги ще бъда твой почитател.
С обич, Сусо”, показа испанецът във видеото.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР