Новото попълнение на Левски - Хали Тиам сподели, че той

...
Новото попълнение на Левски - Хали Тиам сподели, че той
Коментари Харесай

Хали Тиам от Левски: Всяка сутрин се събуждаме с мисълта за Купата на България

Новото попълнение на Левски - Хали Тиам показа, че той и неговите сътрудници са устремени към спечелването на Купата на България. Опорният халф разкри, че първичната му акомодация в тима е завършила сполучливо.

Сенегалецът чака с неспокойствие поредицата от мачове против ЦСКА и изрази своето удовлетворение, че тренира под управлението на прославен италиански експерт като Делио Роси.

 Днес излиза наяве дали Обертан ще играе против Беоре
Днес излиза наяве дали Обертан ще играе против Беоре

Французинът изпитва леки болежки

" Адаптирах се към тима. Вече съм бил в Източна Европа и атмосферата ми е почти позната. Дойдох малко по-късно. Момчетата са доста готини и нямах проблем да се схвана с тях. Познавам Делио Роси. Голямо име и огромен треньор. Тук съм, с цел да оказа помощ на тима и да развия своите качества ".

" Съвсем обикновено е, когато си ново попълнение да се чака много от теб. Това е една доста огромна мотивация. Знаех доста за Левски. Това е най-големият клуб в България. Знам и за какво тимът е кръстен по този начин. Клубът има 26 трофеи и 26 купи ".

" Това е футбол. Абсолютно всичко може да се случи. Докато имаме късмет ще се борим за купата. Защо да не станем първенци, в случай че се развиваме добре и имаме нужните резултати. Клубът, управлението и почитателите чакат сходно нещо от нас ".

 Фенове на Левски: Поднасят ни сурогат на
Фенове на Левски: Поднасят ни сурогат на " постоянно дерби ", разочаровани сме от БФС и Спас Русев!

" Няма никаква разумна причина, заради която календарът да бъде прекроен "

" Със сигурност мачовете с ЦСКА няма да са по никакъв начин лесни. Знам, че това са огромни дербита. Ние обаче ще бъдем подготвени за всяко едно от тях. Всяка заран се разсънваме с мисълта за Купата на България ".

" Основната ми цел е да давам безусловно всичко от себе си за Левски. Не единствено в този момент, а и отсега нататък. Искам Левски да бъде най-хубавият тим в България и на терена. Затова е значимо да се подобряваме непрекъснато ", съобщи Тиам в изявлението си пред сътрудниците от " Спортал ".

 Николай Жейнов: В Левски стават неща, които не са естествени
Николай Жейнов: В Левски стават неща, които не са естествени

" Чувам уклончиви отзиви за Ривалдиньо ", съобщи мениджърът
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР