Новото попълнение на Левски Дени Алар сподели, че треньорът Петър

...
Новото попълнение на Левски Дени Алар сподели, че треньорът Петър
Коментари Харесай

Новият в Левски: Петър Хубчев ме убеди, че това е най-доброто място за мен

Новото попълнение на Левски Дени Алар показа, че треньорът Петър Хубчев го е навил да одобри предлагането на " сините ".
 Левски притегли нов нападател
Нападателят се причисли към 26-кратните първенци от Рапид Виена за една година чартърен и в контракта му има алтернатива за откупуването му за още два сезона.

" Имах дълги и продуктивни диалози с наставника Петър Хубчев, с който се разбрахме съвършено на немски. Той ме убеди изрично, че Левски е най-хубавото място за мен в този стадий от кариерата ми. Щастлив съм, че съм тук ", беше късият коментар на Алар.

Агентът на Алар, Франк Шрайер, подсигурява, че 29-годишният някогашен австрийски национал е подготвен да разкрие цялостния си капацитет.

" Мисля, че в лицето на Левски намерихме много влиятелен клуб, в който Дени да продължи кариерата си. Тук той може да се концентрира напълно върху това, което прави най-добре – да бележи голове. Обещавам, че ще го направи ", съобщи Шрайер.

Иначе Хубчев ще разполага с всички футболисти за идната контрола. Капитанът на отбора Живко Миланов и младокът Атанас Кабов ще бъдат на линия за идната контрола в Австрия. Тя ще е на 1 юли, понеделник, против Тюркгюджю-Атаспор от Мюнхен.

Двамата пострадаха в спаринга с бразилския Република България Брагантино (0:1) и пропуснаха този против Зенит (0:1) във вторник. 

Вчера " сините " имаха възобновяване, след което Хубчев даде отмора на отбора си. Днес Левски ще има две занимания.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР