Новото попълнение на , който е преотстъпен от , даде

...
Новото попълнение на , който е преотстъпен от , даде
Коментари Харесай

Браим Диас: Привилегия е да играя за Милан

Новото попълнение на, който е преотстъпен от, даде първото си изявление с екипа на “росонерите”.

“Първите ми усещания като състезател на Милан са доста положителни. Наистина можеш да кажеш какъв клуб е Милан. Привилегия е да играеш за толкоз огромен клуб с богата история. Ясно е от метода, по който почитателите обожават своя отбор. Както споделих, чест е да играеш за този популярен клуб.? Все още не съм имал опцията да приказвам с него. Но съм уверен, че още щом се причисля към тима за първата ми подготовка, той ще ме посрещне топло, защото игра за Реал Мадрид. Той знае какво е чувството, а в този момент и аз съм в Италия. Мисля, че ще е елементарно да се установя, тъй като това е необикновен колектив от играчи.
" I want to entertain the Rossoneri fans "
Here's what Díaz had to say in his first interview in Rossonero
— AC Milan (@acmilan) Бившите ми треньори? Работил съм с наставници като и, който беше последният ми подобен. Знам, че и двамата са играли в Италия, само че последният ми треньор в Мадрид беше Зидан, който беше доста благ към мен и говореше положителни неща за Италия и Серия “А”. Тъй като е бил тук, покрай Милано, той в действителност харесва града. Любимият ми състезател? Доста са, не мога да си избера един. Футболисти, които могат да извършват разнообразни функции и са способни да създадат разликата. Ако зависеше от мен, не бих избрал единствено един. В момента мисля единствено за себе си и по какъв начин да оказа помощ на този тим.
Ready to pounce:
— AC Milan (@acmilan) Фланелката с номер 21? Да нося номера, с който е бил през предишния сезон, както споделих, е чест. Той идва с огромно напрежение, само че аз съм удовлетворен, тъй като Ибра е легенда на Милан и тази година ще нося тази фланелка с огромна пристрастеност. Преди всичко, желая да играя добър футбол, с цел да развличам почитателите на “росонерите”. Чест е да нося тази фланелка. Феновете? Те ще оценят моята усърдна работа, не мисля, че геният е задоволителен. Надявам се, че дружно ще се забавляваме с моите дрибъли по фланговете и в центъра. Всичко опира до равновесието на терена, значимо е да си прекараме добре дружно и съм сигурен, че това ще бъде огромна година за всички нас”, съобщи Диас пред клубната телевизия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР