Новото политическо обединение между “Демократична България и “Продължаваме промяната ще

...
Новото политическо обединение между “Демократична България и “Продължаваме промяната ще
Коментари Харесай

Йорданова: Разликата на ПП-ДБ пред ГЕРБ ще се увеличава

Новото политическо обединяване сред “Демократична България ” и “Продължаваме смяната ” ще постави всички старания да завоюва първото място на изборите с отчетлива разлика пред ГЕРБ.

Това съобщи някогашният министър на правораздаването Надежда Йорданова в изявление за Bulgaria ON AIR.

По думите й вътрешнопартийните номинации на претендентите за депутати завършва през днешния ден, а Националният съвет на “Да, България ” ще утвърди своите представители в листите в края на работната седмица.

Йорданова е на мнение, че обединяването с “Продължаваме смяната ” ще донесе по-силен избирателен резултат и вяра за мощно държавно управление с реформаторска стратегия. “Последните социологически изследвания даваха % преднина на ПП-ДБ. Уверена съм, че разликата ще се усилва и обединяването ще застане отчетливо отпред ”, сподели още тя.

“След пет парламентарни избори за две години не можем да продължаваме повече по този начин. Предходните 12 години също не могат да продължат. За да стигнем до идващия стадий, егото на част от политическите водачи би трябвало да се преглътне. Трябва да преоценим грешките си, с цел да продължим напред ”, заключи Йорданова

На въпрос за трагичния случай с 18 починали мигранти Йорданова съобщи, че в България такива тежки и съществени закононарушения неведнъж остават ненаказани. Друг знаменателен проблем съгласно нея е опазването на границата ни, където оборудване за милиони или не е направено добре, или не е поддържано, или просто не е охранявано съответно, щом може да се прескочи със стълба.

“Какво се е случило на границата, с цел да преминат толкоз доста хора? Какво се е случвало навътре в страната, с цел да се допусне авансово готова интервенция да ескалира дотам? Освен нуждата от правдивост и отмъщение за изгубените човешки животи, би трябвало да си дадем сметка, че контролните ни системи не работят добре ”, съобщи Йорданова.

 
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР