Новото поколение български топмодели на модна агенция Ивет Фешън“ даде

...
Новото поколение български топмодели на модна агенция Ивет Фешън“ даде
Коментари Харесай

18-годишната Яна Карапаунова дефилира на ревю в Париж

Новото потомство български топмодели на фешън организация „ Ивет Фешън “ даде сериозна поръчка за наличие на международната фешън сцена. Яна Карапаунова, Бойка Матова, Милица Борисова и Людмил Димитров дефилираха за международни марки на към този момент завършилите седмици на модата в Ню Йорк, Милано и Париж.

Един от най-големите триумфи този сезон е дебюта на международната фешън сцена на 18-годишната Яна Карапаунова. Тя съумя да се пребори с конкуренцията и дефилира на стилното шоу на белгийския създател Dries Van Noten и едноименния му лейбъл по време на Седмицата на модата в Париж - Paris Fashion Week.

Карапаунова реализира стремглав триумф и има договори със международната фешън организация IMG, които я съставляват в Париж, Милано и Лондон. Освен това има свои организации в Испания, Япония и Южна Корея, а от 2024 година ще бъде част и от стилния хайлайф в Ню Йорк. Яна е родом от София, висока е 1,76 м. и е същински полиглот, приказва свободно 4 езика. Преди да направи шоуто в Париж, топ моделката снима в Токио най-новия азбучник на японският фешън модернизатор Йоджи Ямамото.

Освен 18-годишната българка, по котешката пътека във френската столица, дефилираха още няколко родни лица, които показаха тоалети на разнообразни международни марки. 

Бойка Матова, едно от най-успешните лица на „ Ивет Фешън “, отвори шоуто  на нашумелия китайски бранд Ruohan, който за втора поредна година се показва на Paris Fashion Week. Преди да кацне във френската столица, Бойка се разписа с две дефилета и в Ню Йорк, като едното бе за американската марка Puppets and Puppets, чийто стилисти обличат звезди като Лейди Гага, Лили Роуз Деп и Бионсе. Наред с стилните си задължения на седмиците на модата, Матова съумя да застане и пред фотообектива на един от най-известните международни фотографи, гръцкия фешън гуру Джордж Кацанакис.

23-годишната Милица Борисова пък имаше привилегията да е на стилния подиум по време на Седмицата на модата в Ню Йорк, до момента в който дефилира за настоящите марки Bronx and Banco и LoveShackFancy, които обличат звезди като Дженифър Лопес, Бийонсе, Парис Хилтън, Киара, Селена Гомес, Меган Фокс и още куп известни персони.

21-годишният Людмил Димитров продължава да е най-успешния български модел измежду мъжете. Възпитаникът на Френската гимназия в София за втора година бе определен да дефилира  на ревюто на италианската първокласна марка Iceberg по време на Седмица на модата в Милано. През този сезон Димитров снима мощни акции за международни марки. Той е едно от главните лица в новия азбучник на Diesel, а следва да го забележим и в централна роля за новата акция на Calvin Klein. Неотдавна, модела дефилирал за  Dolce&Gabbana и Jacquemus, снима азбучник за младежкия бранд Bershka, част от конгломерата Inditex (Zara).
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР