Новото BMW Серия 2 Gran Coupe преминава интензивни тестове около Мюнхен. Машините

...
Новото BMW Серия 2 Gran Coupe преминава
интензивни тестове около Мюнхен.
Машините
Коментари Харесай

“Стелт” тест драйв на BMW Серия 2 Gran Coupe с QR код

Новото BMW Серия 2 Gran Coupe преминава интензивни проби към Мюнхен. Машините са в “стелт ” режим с камуфлажа си, само че носят на вратите си QR код. Който успее да го снима и сканира ще може с негова помощ да получи на интернет сайт първа информация за дизайна и динамиката на шофиране на новото превозно средство.

BMW Серия 2 Gran Coupe ще дебютира през есента на тади година на автомобилното изложение в Лос Анджелис и се чака да разшири триумфа на по-големите си братя в компактния сегмент. BMW дава обещание освен специалния дизайн на елегантните четири врати висока деловитост и много удоволствие от шофирането.

Машината е "екстравагантната алтернатива на класическия седан " – споделят баварците. Наред наред с другите модерни неща и досега нетипичната за марката технология на предното задвижване към този момент показано с 1-а серия, ще се предложат още контролен блок на мотора с вграден надзор на приплъзването и стандартно разпределение на момента, наречено BMW Performance Control. BMW вижда доста високи шансове за новия си модел в страни с висок афинитет към спортните лимузини.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР