Новородено ще проплаче скоро в семейството на Христина Балинска. Дългогодишната

...
Новородено ще проплаче скоро в семейството на Христина Балинска. Дългогодишната
Коментари Харесай

Христина Балинска чака бебе

Новородено ще проплаче скоро в фамилията на Христина Балинска. Дългогодишната водеща на времето по бТВ, която към този момент е в Българска национална телевизия, свиквала с мисълта, че скоро ще я назовават баба. Балинска, чийто персонален живот е обгърнат в тайнственост, е майка на щерка - Мария, която приключи Американския лицей в София. Наследницата ѝ живее в Англия и има сериозен другар до себе си, с който не са женени, само че скоро ще стават родители.

Синоптичката харесвала зетя и одобрявала връзката им. Все още не чувствала обаче подготвена да стане баба, защото настойчиво крие годините си. Едва неотдавна стана ясно, че тя е родена през лятото на 1966 и предходната година навърши 53. Заради конкуренцията от млади и атрактивни девойки в сектора Балинска се подлагала непрекъснато на какви ли не процедури, с цел да не им отстъпва по външен тип. Тя пък ги бие по изтънчено лъчение. Водещата на времето постоянно се е обличала елегантно и в никакъв случай не се е появявала на екран без прическа.

Стройната си фигура поддържа с тенис. Въпреки професионализма и положителната ѝ визия обаче, афинитетът на малките екрани към млади, засукани и жадни за популярност синоптички ѝ изиграва неприятна смешка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР