Новородените са момиченцаТризнаци проплакаха последователно в рамките на две седмици.

...
Новородените са момиченцаТризнаци проплакаха последователно в рамките на две седмици.
Коментари Харесай

Двойка тризнаци проплакаха в София

Новородените са момиченца


Тризнаци проплакаха поредно в границите на две седмици. Чудото на живота се е случило след естествено непринудено забременяване при втората тройка, без намесата на инвтиро процедури. Шестте бебета са се родили в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда в София.

Екипите на Акушерство и гинекология и Неонатология благодарение на анестезиологичните експерти на болничното заведение посрещнаха новородените, които са под наблюдаване в неонатологичния натоварен бранш.
 За шестте момиченца екипът на неонатологът доктор Радка Масларска поставя няколкоседмични денонощни грижи с всички профилирани средства. За шестте момиченца екипът на неонатологът доктор Радка Масларска поставя няколкоседмични денонощни грижи с всички профилирани средства.
Първите тризнаци са се появили след инвитро бременност и оперативно раждане в 29 гестационна седмица. Новородените са с тегло сред 700 година и 1390 година Втората тройка деца са пристигнали на бял свят след спонтанна бременност, което се случва извънредно рядко. Те са с тегло при раждането по към 1 кг. И шестте бебета са момиченца. Състоянието им към този момент е устойчиво, дишат независимо и наддават на тегло.

Отделенията по Акушерство и гинекология и по Неонатология работят със случаи на тежка бременност, изключителни условия и раждане на недоносени бебета с рисково ниско тегло.

За шестте момиченца екипът на неонатологът доктор Радка Масларска поставя няколкоседмични денонощни грижи с всички профилирани средства. Бебетата ще останат под наблюдаване, до момента в който доближат нужното целесъобразно тегло за своята възраст, прецизираха от лечебното заведение.

Неонатологията реализира грижи за новородени в риск благодарение на профилирана здравна техника като има най-високото трето равнище на подготвеност.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР