Новолунието се случва на 19 май в 18:53ч. в знак

...
Новолунието се случва на 19 май в 18:53ч. в знак
Коментари Харесай

Древни ритуали по време на Новолуние

Новолунието се случва на 19 май в 18:53ч. в символ Телец.

Именно този знак дава отговор за финансите. Това е обвързвано с пари, разцвет, финансови транзакции, увеличение на покупките. Следователно през днешния ден никога не стойте със скръстени ръце и не чакайте ударите на ориста.

Опитайте се да разберете какво желаете да измененията финансово, какви богатства желаете да имате в живота си, тъй като в случай че не знаете какво желаете, тогава Вселената и висшите сили не могат да ви оказват помощ, тъй като до момента в който не го разберете и не започнете да вършиме първите стъпки, нищо за жалост няма да стане.

Много е значимо да се разбере, че точно това Новолуние носи обновяване на всеки човек и тези актуализации ще се отнасят до сферата на финансите и стопанската система. Тъй като имаме новолуние за пари, използвайте всяка опция, с цел да сте сигурни, че всичко в живота ще ви е наред.

Какво можете да извършите в нощта на новолунието?

1. Сипете малко сол в една чинийка и над нея изговорете следните думи.  „ Както пораства младата Луна, така както се изпълва със мощ, по този начин дано моята сол се извърши с позитивна сила. Както Луната пораства всеки час, по този начин дано джобовете и чантата ми се изпълнят с пари и злато. Амин “.

Сложете тази чинийка със сол на перваза на прозореца и оставете да стои там през нощта. Приберете я призори. Приберете тази сол и я използвайте в живота си за подготвяне на храна или за потребление на други практики за привличане на благосъстояние и разцвет.  Напишете и повтаряйте следното одобрение: „ Отварям се за потока от Божествени благосъстояния. Изобилието ме намира. Изпращам обич на всички към мен. Нека бъде по този начин! “

2.  Намокрете ръцете си и сипете в тях малко сол от нова опаковка, след това идете до прозореца и погледнете залязващото слънце. Започнете по едно и също време да търкате солните кристали с пръсти като произнасяте следните думи: „ Солта е чиста, снежно бяла, мощна и солена.  Както солта постоянно остава чиста, белотата ѝ не се губи, по този начин и аз мога да се отърва от заболяването. Болести омразни, махнете се надалеч от мен. Оставете ме заболявания, не за година, не за две, само че за цялото време, което ми е несъмнено, подчинете се на думите ми. Нека бъде по този начин! “ Може да го кажете един път или три пъти. След това измийте ръцете си на течаща вода, без да обръщате дланите си към себе си, до момента в който се измие цялата сол.

3.Вземете три дафинови листа. Те могат да бъдат пресни или сушени, само че би трябвало да бъдат непокътнати, ярки, без петна и нечистотия. Пригответе си елементарна хартия и зелен маркер. Практиката се извършва след залез слънце. Важно да се извърши след Новолуние, не преди този момент. Вечерта, в тиха конюнктура, сложете всичко пред себе си и се подгответе душевен. Представете си нещо, за което мечтаете, като нов телефон, нова кола или покачване в работата.
Формулирайте желанието си малко и го напишете на листа.

Представяйте си по какъв начин се извършва и какви страсти изпитвате в това време. После положете трите дафинови листа върху листа хартия и ги загънете по този начин, че да се получи нещо като плик. Листата би трябвало да останат непокътнати. След това готовият плик го поставите под матрака, под леглото или по-близо до главата за известно време. Но непрекъснато мислете за вашето предпочитание и от време на време се връщайте още веднъж и още веднъж към визуализацията на това, което желаете. И когато желанието ви се извърши, пликът би трябвало да бъде изгорял на пламъка на свещ. По подобен метод ще стартира непрестанен цикъл на осъществяване на вашите стремежи.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР