Новоизпечената риалити звезда Динко от Ямбол, който всъщност се казва

...
Новоизпечената риалити звезда Динко от Ямбол, който всъщност се казва
Коментари Харесай

Бивше гадже на Динко с шокиращи разкрития

Новоизпечената риалити звезда Динко от Ямбол, който в действителност се споделя Господин Вълев, го играе огромен родолюбец и зложелател на сводници, дилъри и всякаква сходна паплач. Бивша негова другарка от Димитровград обаче разкрива пред „ Таблоид”, че Вълев се е опитал да я изпрати да продава тялото си в прилежаща Гърция.

В историята девойката нагледно носи името Наталия „ Случаят е от 2014-а година. С Динко се запознахме на морето и бяхме гаджета към месец и половина”, споделя момичето. Точно когато връзките им били във върховата си фаза, Ловеца на бежанци предложил на знойната брюнетка да й обезпечи работа „ при свои приятели” в Южната ни съседка. „ Уж щях да съм администраторка в хотел в Лефкада, само че бързо разбрах, че става въпрос за напълно различен тип работа. От оня тип труд, дето се поставя нощем с разтворени крака”, изповядва се Наталия. Вълев обещавал на димитровградчанката 5000 евро месечна заплата и безвъзмездна храна и спане, само че тя твърдо му отказала, усетила клопката.

Разказът добре се връзва с драмата на Ловеца с последната му възлюбена – Деси, която мъжагата свиреп преби напролет и по този мотив полежа в следствения арест. Насиненото момиче тогава призна, че е имала опасения да не попадне в канал за търговия с нежна плът. „ Динко надълбоко в себе си е положително момче само че се сдружи с неприятни хора. Започна да пие и да шмърка, въртят някакъв бизнес с проститутки по границата “, твърдеше Десислава. - „ Толкова се промени, че ме беше боязън и самата мен да не ме ускори към някоя автомагистрала да му изкарвам пари с краката нагоре. А мислехме за женитба и деца “, бършеше сълзи момичето.

Иначе версията на Вълев за случая беше напълно друга и беше публикувана в клип в обществените мрежи. В него той се обръща към момичето с думите:

„ Нит’ съм та бил, нит’ съм та заключвал в банята. Разкажи какъв брой пияна беше, по какъв начин падаше, по какъв начин са търкаляше. Как викаше „ Ще се самоубия”. Защо не ги казваш тези неща”. Информаторката Наталия удостоверява, че Динко нямал никакви угризения да ошамари някоя дама, в случай че държанието й не задоволява низките му пристрастености. Тя персонално обаче нямала нищо срещу малко пошляпване и даже го намирала за прелестно допълнение към половата игра. А и Ловеца в никакъв случай не минавал границата и не я пращал в болница като Деси.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР