Новоизпечената риалити звезда Даниел Златков го раздава много боен и

...
Новоизпечената риалити звезда Даниел Златков го раздава много боен и
Коментари Харесай

Нашенският Роналдо изял як пердах от мутри на СИК, след като гепил $ 10 000 от Венци Стефанов

Новоизпечената риалити звезда Даниел Златков го раздава доста военен и нападателен при разногласията с началник Петров в къщата на „ ВИП Брадър “. Истината обаче е, че българският Роналдо в действителност се ужасява от физическа борба научи HotArena.

Причината футболистът да е съществено изплашен от разпределяне на юмручна правдивост е тежък конфликт с две яки мутри от СИК през 2011 година, като мелето едвам не го вкарало задълго в болница, написа „ Таблоид “. Преди шест лета благоевградският юнак скъсал контракта със „ Миньор ” Перник и се трансформирал в един от най-желаните свободни сътрудници в родното състезание, защото за него не трябвало да се заплаща трансферна сума. Първи реагирал хитрият бай Венци Стефанов , босът на „ Славия ”, който причакал Даниел пред дома му и след кракът диалог в колата му връчил 10 000 $ на ръка, с цел да подпише с „ белите “.

По същото време апетити към Дани показал и кумът на Христо Стоичков – някогашният арбитър Атанас Узунов , който коли и беси в „ Локомотив ” Пловдив. Ексреферът звъннал на пожар на Златков, който простодушно му обяснил, че към този момент се е схванал с Венци Стефанов . Тогава Наско решил да го играе хитрец и му предложил двойна сума в кеш - $20 000. Едва 22-годишният тогава футбалер се полакомил за тлъстата пачка и хванал рейса за Пловдив. Тарикатът обаче „ не запомнил “ да звънне в офиса на „ Славия ” и най-малко да върне парите, които прибрал без никаква квитанция.

Още същата вечер, в която цъфнал в града под тепетата, на прибиране в хотела Дани бил причакан от софийско ауди с двама големи мъжаги, парчета от тогавашната застрахователна империя СИК. Те учтиво го помолили да се разноски с тях и го отвели в изоставена къща в близкото село Радиново. Там силоваците хвърлили здрав бой на Златков, като прозорливо му пазели краката и лицето, с които си изкарва хляба. Мутрите му сложили ултиматум - или да подпише документ за десетте бона в „ зелено ”, които прибрал, или да чака особено подбрана групичка локални роми да му се изреди любовно по най-брутален метод.

Роналдо изначало се правил на мъж, само че след няколко тупаника в бъбреците, след които седмица пикаел кръв, поставил парафа. На идващия ден футболистът като наакан хванал автобуса за София и се появил на подготовка на „ белите ” в „ Овча купел “. След този случай Златков имал жестока уплаха от физически спорове и даже избягвал да гледа филми с принуждение, настояват осведомени с битието на ритнитопковеца.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР