Новогодишните празници приключиха отдавна, но това не е причина да

...
Новогодишните празници приключиха отдавна, но това не е причина да
Коментари Харесай

5 приказни идеи за маникюр, с които да удължите празничното си настроение

Новогодишните празници завършиха от дълго време, само че това не е причина да забравим за магическите зимни дизайни. Например в този момент можете да изберете необикновено хубав маникюр, с чиято помощ да удължите специфичното си празнично въодушевление и приятни чувства от всички хубави неща, които се случиха по време на Коледа и Нова година.

По традицията след Коледа доста хора резервират празничната декорация в домовете си и се любуват още известно време на блясъка на гирляндите и цветните лампички по елхата и прозорците. След Ивановден обаче лека-полека коледната декорация се прибира, оставяйки домовете на хората „ голи “ до идващия месец декември. Навярно, както на нас, по този начин и на вас не ви се желае да се откажете от тази блестяща атмосфера, откакто зимните празници се завършили, а вие нямате изключително предпочитание да се върнете към нормалната рутина.

Затова дано се опитаме да не изпадаме в обичайна следпразнична меланхолия или както някои хора го назовават „ синдромът на началото на работната година “. За да извършите това, можете да обърнете повече внимание на външния си тип, тъй като това може да бъде елементарен метод да се разсеете и мотивирате през първия месец на годината.

Например, в случай че сте съумели да подредите дрешника си по време на почивните празнични дни, няма да ви е мъчно да се сетите за хрумвания, с които да разнообразите нормалния си дрешник и да започнете да носите по-необичайни тоалети от нормално. А в случай че сте получили козметика като подарък за Нова година или сте напазарували предостатъчно на следпразнични отстъпки, можете да отделите повече време за грижа за себе си или грима си, а това за нас, дамите постоянно е доста прелестно.

А за какво не обърнете особено внимание на маникюр си и изберете грациозен дизайн за нокти, който ще добави жар към външния ви тип, ще ви подсети за хубостта на отминалите празници и благодарение на който ще получите доста похвали от хората към вас.

Златно, зелено, искра или френски? В нашата изложба може да видите нашите пет следпразнични хрумвания за маникюр, с които ще задържите коледния дух още известно време в всекидневието си!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР