Новобранецът в Ефбет Лига - Царско село е порицан и

...
Новобранецът в Ефбет Лига - Царско село е порицан и
Коментари Харесай

Новак в Ефбет Лига отнесе глоба и порицание заради съмнителни мачове

Новобранецът в Ефбет Лига - Царско село е охулен и санкциониран от Българския футболен съюз поради съмнителни мачове.
 Лудогорец стартира с победа над Царско село, дъжд провали дебюта на Арда
Отборът, който доминираше през предишния сезон във Втора лига, ще би трябвало да заплати 5000 лв.. Това стана ясно след решение на Дисциплинарната комисия. Втородивизионният Струмска популярност също отнесе глоба от 5000 лв..

Царско село започва сезона в Ефбет Лига със загуба от първенеца Лудогорец с 0:2 в среща, която се игра на стадион " Ивайло " във Велико Търново, защото на " Лудогорец Арена " се правиха ремонтни действия преди тазвечершната среща-реванш от първия квалификационен кръг на Шампионска лига сред разградчани и Ференцварош.

Ето какво оповестяват от БФС:

" На база сезиране от Експерт по честността в БФС за сезон 2018/2019, на съображение член 46, ал.6, б. В от Директива за птиците /2018/2019/ – ДК санкционира ФК „ Царско село “ гр. София с неодобрение и имуществена глоба в размер на 5000 лв..

На база сезиране от Експерт по честността в БФС за сезон 2018/2019, на съображение член 46, ал.6, б. В от Директива за птиците /2018/2019/ – ДК санкционира ФК „ Струмска популярност “ гр. Радомир с неодобрение и имуществена глоба в размер на 5000 лв. ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР