Ново видео, получено от TMZ и потвърдено от NBC News,

...
Ново видео, получено от TMZ и потвърдено от NBC News,
Коментари Харесай

Ново видео показва кървящо 10-годишно момче, трескаво плуващо към повърхността след нападение на акула на Бахамските острови 

Ново видео, получено от TMZ и доказано от NBC News, е уловило момента след захапване от акула 10-годишно момче от Мериленд, което беше на отмора на Бахамите.

Момчето се вижда по какъв начин трескаво плува към повърхността, до момента в който кракът му кърви, оцветявайки близките води в мъгливо алено. Баща му бързо скача в резервоара, с цел да помогне на сина си да се избави, до момента в който акулите кръжат към тях.

Нападението се случи на 15 януари в локален курорт на остров Парадайс. Момчето е взело участие в експедиция „ Shark Tank “, когато е било „ ухапано по десния крайник “, се споделя в изказване на кралските бахамски полицейски сили. Той беше откаран в болница и разгласен за постоянен.

Майкъл и Тори Маси споделиха на NBC News, че са били в резервоара на остров Atlantis Paradise, когато момчето е било ухапано. Те участваха в подводна среща, наречена „ Разходка с акулите “, ръководена от външна компания Blue Adventures от Stuart Cove.

„ След като дребното момчен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР