Ново уволнение в медийната империя на Домусчиеви. Изпълнителният директор на

...
Ново уволнение в медийната империя на Домусчиеви. Изпълнителният директор на
Коментари Харесай

Още уволнения на неудобни в Нетинфо

Ново уволняване в медийната империя на Домусчиеви. Изпълнителният шеф на " Нетинфо " Христо Христов, който си разреши рецензии към новото управление на " Нова Броудкастинг Груп ", е освободен.

Ръководството на " Нова " осведоми, че прави оценка постиганото от Христов и му благодари за работата в компанията, написа " Дневник ". Журналистът държи 3% от катипала на " Нетинфо ".

Припомняме, че Христов неотдавна си разреши рецензии към новите притежатели на медията. Той написа в профила си във Facebook, че има " засилена интервенция в редакторската политика на уеб страниците " Гонг ", " Вести " и " Дарикнюз ".

По-рано от Гонг напусна Николай Александров, основател на спортния уебсайт и негов редактор от 12 години. Според неофициалната информация Александров е бил подложен на напън, тъй като е открит последовател на ЦСКА, до момента в който братя Домусчиеви са притежатели на " Лудогорец ".

След като при започване на април малкия екран смени притежателя си, беше освободена Силва Зурева - дълготраен член на борда на шефовете на " Нова телевизия ". Последва я Виктория Бехар, която за два месеца заемаше позицията " Стратегическо развиване " на новините и настоящите излъчвания на малкия екран.

Наскоро " Клуб З " заяви, че новото управление на " Нова телевизия " е предложило на трима проверяващи публицисти от медията смяна на трудовите взаимоотношения. Трудовите контракти на Миролюба Бенатова, Генка Шикерова и Марин Николов ще бъдат прекъснати, като им се предлага да създават продукция, която след това да оферират на малкия екран. Бенатова и Николов потвърдиха пред " Клуб З " информацията.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР