Ново проучване, публикувано тази седмица, разкри, че хроничното отсъствие продължава

...
Ново проучване, публикувано тази седмица, разкри, че хроничното отсъствие продължава
Коментари Харесай

Процентът на пропускане на час е тревожно висок в училищата, като учениците пропускат 10 процента от учебната година: проучване

Ново изследване, оповестено тази седмица, разкри, че хроничното неявяване продължава да тормози американската учебна система, до момента в който учителите се борят да задържат учениците в класната стая през цялата година.

„ Деветдесет % от учениците се появиха на учебно заведение в характерен ден тази есен, съгласно ново федерално изследване, цифра, която съгласно специалистите остава прекомерно ниска на фона на националната угриженост по отношение на повишението на хронично неявяване от работа ", написа Washington Post в неотдавнашен отчет.

Останалите 10% от учениците хронично отсъстват от учебно заведение, което значи, че са „ отвън учебно заведение минимум 18 дни или 10 % от образователната година “, оповестява The Post.

Ново изследване, оповестено в четвъртък, разкри, че хроничните отсъствия на учениците не престават да тормозят американската учебна система. (iStock)

Данните бяха оповестени в четвъртък от Националния център за статистика на образованието и следват...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР