НОВО ДЕЛХИ (АП) — Индийският борец срещу корупцията Арвинд Кейривал

...
НОВО ДЕЛХИ (АП) — Индийският борец срещу корупцията Арвинд Кейривал
Коментари Харесай

Висшият избран служител на Ню Делхи е арестуван по дело за подкупване на алкохол

НОВО ДЕЛХИ (АП) — Индийският герой против корупцията Арвинд Кейривал беше задържан в четвъртък от федерална организация, която упрекна неговата партия и министри, че са приели 1 милиард рупии (12 милиона $ ) в подкупи от снабдители на алкохол преди близо две години, сподели върховен водач на неговата партия.

Атиши Сингх, водач на Aaam Admi Party на Kejriwal или Common People's Party, отхвърли обвиняванията и сподели, че са изфабрикувани от федералната организация, която се управлява от държавното управление на премиера Нарендра Моди.

Синг сподели, че нейната партия ще изиска от Върховния съд на Индия да анулира ареста на Кейривал и че той би трябвало да бъде разпитан, а не задържан, до момента в който следствието делото към момента се води. Той ще продължи да бъде основен министър на Делхи, до момента в който партията се бори с обвиняванията, сподели тя.

Кадри от локална телевизия демонстрират по какъв начин полицията извежда последователите на Кейривал в рейсове, до момента в който федералните сътрудници го арестуваха, откакто го разпитваха часове в рези...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР