Новият взривяващ трейлър на Смъртта може да почака“ е вече

...
Новият взривяващ трейлър на Смъртта може да почака“ е вече
Коментари Харесай

Новите кадри от „Смъртта може да почака“ са тук (ВИДЕО)

Новият взривяващ филмов откъс на „ Смъртта може да изчака “ е към този момент факт.

Безпощадни престрелки, смъртоносни закани и извънреден хъс за превъзходство са единствено част от сцените и сюжета, които се разкриват пред феновете.

Новото видео задълбочава линията както на интимността в човешките връзки, по този начин и тази на самоцелната битка за превъзходство, която е пагубна и носи само съсипия.

На фокус в новия филмов откъс е и обликът на злодея, който феноменалният Рами Малек трансформира в един от акцентите на продукцията.

Прякото състезание сред най-жестокия и безчувствен воин във филмите от поредицата до момента и именития скришен сътрудник е в основата на действието и повдига тематиката за опълчване като въпрос на избор, решение и илюзия.

А дали „ момичето на Бонд “ най-накрая няма да остане вечно като „ дамата на Бонд “?

Невероятните Леа Сейду, Ана де Армас и Лашана Линч са в функциите на някои от най-ярките облици, които ще трансформират посоката и ще разкрият нови секрети и страсти. А може би е време точно дамите да завладяват мъжкия затворен свят на Бонд?

Режисьор на „ Смъртта може да изчака “ е Кари Фукунага, а продуценти са Майкъл Уилсън и Барбара Броколи. Сценарият е дело на Нийл Първис, Робърт Уейд, Кари Фукунага и други.

Сред останалите звезди от актьорския състав на кино лентата са Наоми Харис, Джефри Райт, Бен Уишоу, Кристофър Уолц, Ралф Файнс. нс.

 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР