Новият временен мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник заяви, че

...
Новият временен мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник заяви, че
Коментари Харесай

Рангник не отхвърля варианта да остане начело на Манчестър Юнайтед по-дълго

Новият краткотраен управител на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник съобщи, че напредъкът на тима през шестте месеца, в които ще бъде отпред, може да дефинира дали той ще пожелае да остане и ще предложи на управлението себе си за непрекъснат ментор.

63-годишният немец бе публично назначен в понеделник с контракт до края на сезона, след раздялата с норвежеца Оле Гунар Солскяер, като проектът е да остане съветник в клуба за идващите две години. Рангник към този момент получи работна виза и ще може да води тима в срещата с Кристъл Палас от 15-ия кръг на Висшата лига в неделя.

"Хората, с които разговарях, бяха доста ясни, че става дума за шестмесечен ангажимент ", съобщи Рангник на първата си конференция в клуба.

"Никога не сме говорили какво ще се случи през лятото. В момента съм изцяло наясно, че те може да търсят нов управител. Ако тогава приказват с мен за това, ще забележим какво ще се случи. Ако ме попитат за мнението ми и всичко се е развило добре, може даже да кажа, че би било добра концепция да продължат да работят с мен още една година ", разяснява Ралф Рангник.

"Искаме да създадем колкото може по-успешен сезон. Разликата сред нас и топ 3 е огромна, само че да забележим по какъв начин ще се развият нещата. Основната цел за мен е да внеса баланс в тима. Допускаме прекомерно доста голове. Средно два на мач, а това е прекомерно доста ", сподели още германецът.

Рангник заяви, че е отхвърлил четиримесечна оферта от Челси и не е обсъждал привличането на възможни нови попълнения през януарския трансферен прозорец.

"Сега е време да опозная обстановката в елементи, а съставът несъмнено не е дребен ", добави експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР