Новият VR шлем Oculus Quest се очаква към края на

...
Новият VR шлем Oculus Quest се очаква към края на
Коментари Харесай

Facebook прекратява доставките на Oculus Go

Новият VR шлем Oculus Quest се чака към края на годината

Oculus Go стъпва на Snapdragon 821 и има резолюция 2560х1440 пиксела
(снимка: Oculus)

Фейсбук и Oculus публично оповестиха, че приключват доставките на шлема за виртуална действителност Oculus Go, с цел да се съсредоточат върху идващия си VR продукт  – Oculus Quest.

VR шлемът Oculus Go беше показан през октомври 2017 година, само че продажбите на устройството започнаха през май 2018 година Само две години по-късно производителят стопира производството на устройството.
още по тематиката
Oculus Go стъпва на платформа Snapdragon 821 и предлага резолюция от 2560х1440 пиксела. В Китай шлемът се продава под името Mi VR Standalone вследствие на съдействие сред Xiaomi и Oculus.

Фейсбук съобщи, че Oculus Go ще продължи да получава корекции на неточности и актуализации на сигурността до 2022 година След 18 декември т.г. няма да излизат нови приложения за VR гарнитурата.

Разработчиците, които желаят да пуснат нови приложения или актуализации за съществуващи игри, би трябвало да създадат това до 4 декември, прецизират от Фейсбук.

Според слуховете, новият шлем за виртуална действителност Oculus Quest с периодичност на освежаване от 90 Hz ще бъде пуснат на пазара към края на актуалната година.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР