Новият вариант на COVID-19, обучение онлайн, зелени сертификати и ограничения

...
Новият вариант на COVID-19, обучение онлайн, зелени сертификати и ограничения
Коментари Харесай

Нови ограничения за редица страни в Европа заради Омикрон

Новият вид на COVID-19, образование онлайн, зелени документи и ограничавания за пътешестване, спорт, развлечения и обществени действия вкарват в редица страни.

Италия

Италия регистрира за последното денонощие 196 224 от които 313 са смъртни случаи.Това е повода за множеството нови ограничавания, които влезнаха в действие за страната от понеделник. Неваксинираните от COVID-19 поданици на италианските острови ще би трябвало да дават документ за имунизация, с цел да се качат на ферибот.

Малка група протестиращи на пристанището, бяха видяни да носят банери с надписи като „ Островитянин да, изолиран не “.

Мерките не стопират до тук за неимунизираните италиански жители. Ваксинация или възобновяване от скорошна зараза е належащо за влизане в публичен превоз, кафенета, хотели, фитнес зали и други ежедневни действия.

Страната страда от огромно разпространяване на разновидността „ Омикрон “,затова над 1000 общини са решили да останат затворени учебните заведения на тяхна територия. Директорите на образователните заведения и лекарските синдикати приканиха държавното управление да отсрочи връщането в учебно заведение с най-малко още 15 дни.

Франция

Вчера във Франция бяха регистрирани близо 362 000 нови инфекции с COVID-19, което е най-големия брой дневни случаи от началото на пандемията

Скоро във Френската страната неимунизираните няма да могат да посещават заведения за хранене и културни центрове, нито да се качват на влакове и самолети, пътуващи на огромни дистанции. Досега те можеха да вършат това, в случай че имат негативен тест. Варианта Омикром и високата степен на заразяване докара до затваряне на десетки хиляди учебни класове.Учителските синдикати във Франция приканват за стачка против измененията в разпоредбите на държавното управление за COVID-19.

Гърция

Гърция е една от страните в Европа, която ще удължи с една седмица по-строгите Коронавирус ограничения за заведенията за хранене и питейните заведения, с цел да помогне за намаляването на публикуваните случаи на разновидността „ Омикрон “.

Заради превъзходството на „ Омикрон “ в страната ограниченията ще включват затваряне на всички увеселителни заведения в среднощ, възбрана за правостоящи клиенти и оптимален брой от шестима души на една маса както и наложително носене на маски с висока степен на отбрана или по две маски в супермаркетите и публичния превоз.

През последното денонощие са доказани над 24 хиляди нови случая, а близо 77 души са починали
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР