Новият трейлър на едно от най-чаканите заглавия това лято –

...
Новият трейлър на едно от най-чаканите заглавия това лято –
Коментари Харесай

Секси тела и труп на плажа в „Спасители на плажа“ (ВИДЕО)

Новият филмов откъс на едно от най-чаканите заглавия това лято – „ Спасители на плажа “, единствено затвърждава упованията ни, че началото на лятото ще е изпълнено с живописни плажове, мускулести мъже, красиви дами и няколко закононарушения за цвят.

Дуейн „ Скалата “ Джонсън този път се превъплъщава в ролята на паметния облик от 90-те години – Мич Бюканън, като го укрепва със солидно количество мускули. Скалата има нелеката задача да върне остарялата популярност на безстрашните Спасители, а за тази цел на помощ се явява вярващият в себе си, само че лекомислен Зак Ефрон. Дали обаче ще успее или реномето на Спасителите ще бъде сринато вечно?

Освен Ефрон, ориста изправя на пътя на Скалата и прелестната Приянка Чопра, чиято поява носи освен наслада за окото, само че и взривоопасна композиция от опиати, ликвидиране и мъртвец на плажа, над който бди Скалата. Той, несъмнено, няма да остане безразличен и дружно със своя екип се нагърбва със задачата да спре изкусителната индийка.

Редом до Скалата и Ефрон застават не по-малко атрактивните Александра Дадорио, Кели Рорбах, Илфенеша Кадера, Джон Бас и други, като към момента чакаме да разберем по какъв начин и в какви функции ще се включат именитите Памела Андерсън и Дейвид Хаселхоф.

Заставаме на пост със „ Спасители на плажа “ от 2 юни единствено в кината.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР