Новият треньор на Верея Олександър Севидов говори пред клубния сайт,

...
Новият треньор на Верея Олександър Севидов говори пред клубния сайт,
Коментари Харесай

Новият треньор на Верея: Ситуацията в клуба е сложна, но ще се борим

Новият треньор на Верея Олександър Севидов приказва пред клубния уебсайт, откакто публично бе назначен отпред на старозагориц.

" Ситуацията е клуба е комплицирана, само че ще се борим за оставане в Първа лига, до момента в който имаме шансове. Предстои ни доста работа.

Получих покана от управлението на клуба да застана отпред, разисках обстановката тъй като е комплицирана. Имайки поради регламента в българското състезание ние взехме решение с моя асистент да дойдем и да поемем клуба. Докато имаме шансове да останем в Първа лига ние ще се борим за тези шансове.

Мой асистент ще бъде Олександър Мартинюк с който сме дружно повече от 10 години и на него цялостно се поверявам. На процедура във всички тимове в които съм работил сме били дружно. Остават и тези хора които до момента са били в треньорския щаб (б.р треньора на вратарите Стойчо Драгов, Даниел Демирев и Здравко Ковачевич ).

На първата подготовка са 12 футболисти, Сигурен съм че ще съберем нужния екип. В някои интернет издания написаха че аз ще доведа футболисти, само че аз никого няма да доведа. Има управление което води трансферната политика и това е естествена европейска процедура.

Отборът ще има по две занимания дневно. Опитваме се да уредим лагер и най-големия проблем за нас е да намерим съперници за контролни срещи и поради този проблем ще се постараем да отидем в Турция ", съобщи Севидов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР