Новият треньор на ЦСКА Стамен Белчев потвърди на вчерашната си

...
Новият треньор на ЦСКА Стамен Белчев потвърди на вчерашната си
Коментари Харесай

Стамен Белчев е наясно със състава си за сблъсъка с Ботев

Новият треньор на ЦСКА Стамен Белчев удостовери на вчерашната си конференция, че ще промени схемата на отбора и употребяваният от Нестор Ел Маестро ромб ще остане в предишното.

Вместо това хасковлията ще употребява обичаната си система 4-2-3-1, като в средата на терена против Ботев ще работят Юга, Кареасо и изнесеният по-напред Линдсет.
 ЦСКА се изправя против Ботев (Пловдив) в първи полуфинал за Купата
ЦСКА се изправя против Ботев (Пловдив) в първи полуфинал за Купата

Ето детайлности

Амос Юга дойде в Борисовата градина по време на втория престой на Белчев отпред на отбора и дебютира с алената фланелка точно под негово управление.

Същото се отнася и за Матей и Вион, които също ще бъдат титуляри през днешния ден. Тогава експертът работи още с Густаво Бусато и Иван Турицов. Звезда на ЦСКА в първия му интервал отпред пък бе Фернандо Каранга.

Именно той ще води аленото нахлуване през днешния ден. По едното крило ще работи Данило Асприля, а на другото най-вероятно ще застане Тобиас Хайнц. Норвежецът не разполага с нужната скорост за тази позиция, само че неналичието на други възможности и визитката му, която демонстрира, че и преди е бил употребен на нея, го вършат любимец за титулярно място.
 Фенове на ЦСКА за Белчев: Кой? Кой? Кой?
Фенове на ЦСКА за Белчев: Кой? Кой? Кой?

Ето какво пишат за него

В ядрото на отбраната ще се завърне капитанът Матей, който получи отмора във съдбовния за Нестор Ел Маестро дуел с Пирин (1:2), написа " Тема Спорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР