Новият треньор на Левски Славиша Стоянович си постави високи цели

...
Новият треньор на Левски Славиша Стоянович си постави високи цели
Коментари Харесай

Новият треньор на Левски: Дано донеса трофеи, ред и дисциплина в клуба

 Левски оцеля против Черно море на Герена (видео)
Новият треньор на Левски Славиша Стоянович си сложи високи цели отпред на " сините ". Специалистът показа, че желае да завоюва със " сините " първа купа от 2009 година насам.

Стоянович даде първата си конференция тази заран, откакто нощес подписа контракт за 1+1 години с клуба. На поста той смени Делио Роси, който беше освободен след отпадането от Вадуц в първия квалификационен кръг на Лига Европа.

" Дано донеса титли, ред и дисциплинираност в клуба. Избягвам да използвам клишета, когато приказвам. Идвам във популярен клуб с велика история. Тук са били велики треньори и велики футболисти.

Разбирам каква огромна отговорност поемам с огромен клуб като Левски. Ще давам максимума от себе си – постоянно. Ако футболистите вършат това, което желая, което им споделям, съм сигурен, че ще имаме положителни резултати.

Гледах някои от мачовете на Левски по малкия екран и проучих играта на отбора. До мен бяха моите помощници. Има и положителни, и негативни неща. Трябва да се проучва дали тимът е претрупан, а също по този начин дали е упражнявал прекомерно малко. На моменти играта на Левски не е на нужното равнище ", сподели Стоянович.

Словенският познавач показа, че в състава му няма баланс и би трябвало да се вземат нови крайни бранители, защото на тези позиции разполага единствено с Милош Цветкович и Иван Горанов, който е контузен.

Това наложи по време на снощното домакинство с Черно море (2:2) на поста ляв бранител да се изявява Аймен Белаид, чиято мощ е в сърцето на защитата.

" Трябва да реагираме на трансферния пазар, не да чакаме зимата. Имаме единствено един ляв и един десен бранител, а на други позиции се е получило претрупване. Нужен е баланс ", съобщи Стоянович.

Той приказва за средата на терена, където " сините " имат петима футболисти. Това са Давиде Мариани, Антони Белмонт, Жорди Гомес, Хали Тиам и Филипе Нашименто. От няколко дни се приказва и за завръщане на Васил Панайотов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР