Новият треньор на "Ботев" (Враца) Антони Здравков гостува в предаването

...
Новият треньор на "Ботев" (Враца) Антони Здравков гостува в предаването
Коментари Харесай

Антони Здравков: Има едно основно нещо, което ме притеснява в Ботев /Враца/

Новият треньор на "Ботев " (Враца) Антони Здравков гостува в предаването "Домът на футбола ". Наставникът изрази подготвеност да промени резултатите на отбора.
"Настроението у мен е обикновено. Когато един човек работи там, където желае, и където счита, че може да си прави работата добре, би трябвало да се усеща добре. Не съм тук за първи път, познавам ситуацията и хората. Работил съм с футболистите и считам, че настроението ми е положително и ще се трансферира и върху момчетата. Те изпитват скрупули сега, не се усещат добре, тъй като резултатите са незадоволяващи. Сашо Ангелов ми звънна, аз не съумях да му подвигна и по-късно му върнах позвъняването. Това, което говорихме, не би трябвало да излиза от нас двамата. Това са вътрешни неща, от кухнята на тима. Разликата сред нас двамата в подготовката е в един съставен елемент. Аз залагам повече на скоростната устойчивост, на интензивната подготовка. Да, силата също участва, само че не в такава степен, в каквато е при Сашо Ангелов. Това е схващане на треньора. Няма по-хубава и по-лоша, просто това е метод на работа. Единственото, което ме тормози в тима, е че имаме много контузени футболисти. Хората, на които мога да разгадавам, са малко. Това ще докара до доста промени в стартовите позиции ", сподели Здравков.
Повторният дебют на Тони Здравков като ментор на врачани ще бъде против ЦСКА в дуел от 17-и кръг на шампионата в събота.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР